Haberler

    Barcelona, Brezilya'da Aşırı Sağcı Adayı Destekleyen Ronaldinho ve Rivaldo'yla Yollarını Ayırmaya Hazırlanıyor

    Güncelleme:

    Barcelona Kulübü, Brezilya'daki başkanlık seçimlerinde aşırı sağcı adayı destekleyen Ronaldinho ve Rivaldo ile bozuştu. Katalan ekibi, kulüp elçiliği yapan iki isimle yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

    Brezilya'daki başkanlık seçimleri, Barcelona ile eski futbolcu Ronaldinho arasında kriz çıkmasına neden oldu. Katalan ekibinin aynı zamanda elçisi olan eski yıldız futbolcu, ülkede yapılacak seçimlerde, başkan adaylarından Jair Bolsonaro'yu destekleyeceğini açıkladı.

    Aşırı sağcı bir siyasetçi olarak bilinen Bolsonaro, geçmişinde yaptığı ırkçı, cinsiyetçi ve homofobik açıklamalarıyla gündeme gelmişti. Barcelona Kulübü'nden konuyla ilgili bir açıklama yapılarak, durumdan duyulan rahatsızlık dile getirildi.

    "BİZİM DEĞERLERİMİZE UYMUYOR"

    Barça açıklamasında "Bizim demokratik değerlerimiz bu adaylık sürecinde duyduğumuz şeylerle uyuşmamaktadır. İfade özgürlüğüne saygı duyuyoruz. Buna Ronaldinho'nunkiler de dahildir. Ronaldinho'nun kulüpte yürütmekte olduğu göreviyle ilgili henüz bir karar almış değiliz." denildi.

    ARAYA MESAFE KOYACAKLAR

    Bir başka Barcelonalı eski futbolcu olan ve Ronaldinho gibi kulüp elçiliği yapan Rivaldo da, benzer şekilde aynı politikacıyı destekledi. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Katalanlar, durumdan son derece rahatsız olan Barcelona'nın bu iki isimle arasına mesafe koymaya hazırlandığını söyledi. Sloganı 'Bir kulüpten fazlası' olan Barcelona Kulübü, İspanya İç Savaşı sırasında Franco diktatörlüğüne karşı savaşan cumhuriyetçileri desteklemiş, kulüp binası şehre giren Franco birlikleri tarafından bombalanmıştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Ronaldinho Rivaldo Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (4)

    FUTBOL BU FUTBOL:

    Ya kardeşim katalan olabilirsin ne olduğunda önemli değil de sana ne adamların düşüncelerinden ayrıca siyaset bu sen futbol takımısın. Karışmayın adamların düşüncelerine.

    2
    5
    yanıtYanıtla
    Yeniçeri:

    Adamların çokta umrumda sanki

    1
    1
    yanıtYanıtla
    umuttt:

    iyi yapmislar

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Fb:

    Fasizime gecit yok yasasin Özgürlük

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title