Hayri Ülgen

HAYRİ ÜLGEN

Tarihi 24 Eylül 2017

Futbola doyduk

KADIKÖY'DE dün belki de son yılların en mücadeleci, en hareketli ve en güzel futbolunu seyrettik. Uzun yıllardır ben böyle bir derbi izlememiştim. Dünkü maçta goller, kırmızı kartlar, penaltılar, her şey vardı. Ama bir de hakem Ali Palabıyık biraz daha adil olsaydı bu futbol maçını eminim tarih yazardı. Quaresma gerçekten böyle maçlarda hem çok istekli hem de çok gergin. Gördüğü gereksiz kırmızı kartla takımını yaktı. Futbol olarak Beşiktaş zaman zaman Fenerbahçe'den iyi oynamasına rağmen hakem Ali Palabıyık'a karşı duramadı.
Şenol Güneş, gerçekten bir beyefendi, iyi bir hoca. Ama dün agresif tavrından ötürü atılması kendisine hiç yakışmadı. Eğer Quaresma ve Güneş atılmasaydı. Beşiktaş hakeme rağmen sahadan 1 puanla ayrılırdı.

AFERİN ALİ PALABIYIK!
Beşiktaş, salı günü Leipzig ile Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı maç öncesi yara aldı. Dün Quaresma ve Atiba'ya gösterilen kartlar maçın dengesini tamamen değiştirdi.
Aferin sana Ali Palabıyık! Umarım bu gece rahat uyursun. Şunu bil; çok kart göstermekle iyi hakem olunmaz. Kameni'nin Cenk'in kafa şutunu çıkardığı pozisyon maçın kırılma anıydı. Her şeye rağmen dün çok keyifli bir derbi izledik. Bize bu futbol ziyafetini sunan her iki takımı da tebrik ediyorum.

MAÇIN EN İYİSİ PEPE
Beşiktaş'ın en mücadeleci ismiydi.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ QUARESMA
Yıldız oyuncu hiçbir varlık gösteremedi.