Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Dick Advocaat: "Futbol izlemeyi bıraksınlar" - Fenerbahçe Haberleri

        Yayıncı kuruluşa konuşan Advocaat şunları söyledi:

        "Zor bir dönemden geçiyoruz. Bu son derece açık bir durum. Oyuncularımın gayretinden, mücadelesinden şikayet edemem ama sadece mücadele etmek yetmiyor.

        Maç kazanarak özgüven eksikliğini geri kazanabiliriz. En önemli noktası budur. Mağlup olarak değil, kazanarak bu geri gelir. Dediğim gibi sadece mücadele etmek yetmiyor. Daha iyisini, çok daha iyisini yapmalıyız.

        Kanat oyuncusunu, forveti çıkarıp Josef'i aldık. Alper'i yorgun olduğu için çıkardım. Josef'i kafa toplarında iyi olduğu için oyuna aldım. Bunları göremiyorlarsa futbol izlemeyi bıraksınlar.

        "BİR OYUNCU 'AYKUT KOCAMAN'I İSTİYORUZ' DERSE HEMEN AYRILIRIM"

        Advocaat basın toplantısında, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusunu soran muhabire "Bu tarz soruları yönetime sorun, bana sormayın. Bunun kararını basın veremez. Ben Fenerbahçe'nin parası için burada değilim. Bana abuk subuk sorular sormayın. Burada 'haberlerde oyuncular Aykut Kocaman'ı istiyor deniyor' diyeceğinize gidin otobüse oyunculara sorun. Bir oyuncu bunu derse yarın ayrılırım. Eğer kimse bunu söylemezse maaşımı siz ödersiniz" cevabını verdi.

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ