Fransız basını: "Rami tam bir felaket"

Ankaragücü maçında yaptığı hata ile takımının gol yemesine neden olan 33 yaşındaki defans oyuncusu ülkesi Fransa'da da gündem oldu.

Fransız basını: "Rami tam bir felaket"
Fransız basını: "Rami tam bir felaket"
GİRİŞ 22.09.2019 12:09 GÜNCELLEME 22.09.2019 12:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de Fenerbahçe sahasında ağırladığı Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Sarı-lacivertli takım, haftaya Galatasaray'la oynanacağı derbi öncesi haftayı moralli kapattı. Fenerbahçe'de yaptığı hata nedeniyle takımının gol yemesine neden olan Adil Rami ise eleştirilerin odağında yer alan isim oldu.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın mücadelenin ikinci yarısında oyundan aldığı tecrübeli stoper, ülkesi Fransa'da da gündem oldu.

Fransa'nın önde gelen spor gazetelerinden L'Equipe, "Fenerbahçe yine gülümsüyor ancak Adil Rami değil" başlığı ile verdiği haberde oyuncunun ilk maçında yaptığı büyük hatalara dikkati çekti.

RMC Sport ise oyuncunun ikinci yarının başında oyundan alındığına vurgu yaparak "Rami Fenerbahçe ile ilk maçında konu dışı" başlığını kullandı. Haberde, Fransız futbolcunun başarılı bir başlangıç yapamadığı belirtildi.

Onze Mondial, "Defansta ağır bir hata yapan Adil Rami, takımının gol yemesine neden oldu" ifadelerini kullandı.

Football.fr adlı site ise tecrübeli stoperin hatasını 'FELAKET' olarak niteledi ve haberi "Adil Rami'nin Fenerbahçe'deki felaket pası" başlığı ile duyurdu.



 

 

YORUMLAR 9
  • alik 4 yıl önce Şikayet Et
    adil rami fos fos fos. bi işe yaramaz. stoperde zanka,sadık,serdar,okan,jailson oynamalı. adil rami hayal kırıklığı.acilen gönderilmesi gerekir.hiç oynayamıyor.
    Cevapla
  • Ruhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Neredeyse FB yenilecekti! Bereket zamanında aldı. Yetişeceği topa koşmuyor. İşte FB nin bunları gözardı etmesi gerekir. Zaten bizim açığımız defans ve hücum defansla başlar. Hücumu yapıyor topu al ver al ver yaparak tehlikeyi kalemizde görüyoruz.
    Cevapla
  • ümit*korku 4 yıl önce Şikayet Et
    fb nin yediği gol de tam derslik hatalar yaptı, futbolculara bu görüntüler izlettirilip eğitim verilebilir
    Cevapla
  • Can 4 yıl önce Şikayet Et
    Zanka Rami boşu boşuna yapılmış transferler. Serdar sadık İkiside Türkiye'nin en hızlı stoperleri ve hava toplarında çok etkililer. Serdar'in tek dezavantajı sakatlığa her an açık olması. O yüzden birinci stoperlermiz sadık ve Serdar olmalıydı. Bu ikisinin arkasına yedek bekleyecek isim yapmamış ama gelecek vaad eden stoperler alinabilirdir. Kısaca zanka Rami alana oynatan maalasef futboldan anlamıyor.
    Cevapla
  • Can 4 yıl önce Şikayet Et
    Dogru yazmislar Cok Agir Cok pas hatasi yapdi hazirdeyil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle