Foça'da tatil sanatla şenlenecek

Foça Belediyesi, yarıyıl tatiline giren öğrencileri tiyatroyla buluşturacak

22 Ocak 2018 - 12:20

Öğrenciler için; 25 Ocak Perşembe günü ‘‘Evvel Zaman İçinde’’ ve 31 Ocak Çarşamba günü ‘‘Masal Var, Masalcık Var’’ isimli tiyatro oyunları ücretsiz sahnelenecek. 
Tüm çocukları, Foça Belediyesi Reha Midilli Reha Midilli Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan tiyatroya davet eden Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, mutlu bir yarıyıl tatili diledi.

Program:
*25 Ocak 2018, Perşembe - Saat: 12.00 ve 15.00 / 2 seans 
EVVEL ZAMAN İÇİNDE - Süre: 50 dk.
İlk çağ kostümleriyle oynanan bu oyun, öğrenmenin ne kadar önemli olduğunu anlatıyor. Paranın icadıyla insanlar değişmiştir. Ama, Bam Bam adlı çocuğumuz bilgi sayesinde bir çok şeyi çözecektir.

*31 Ocak 2018, Çarşamba - Saat: 12.00 ve 15.00 / 2 seans 
MASAL VAR MASALCIK VAR - Süre: 60 dk.
Teneke adam, aslan ve korkuluk la karşılaşan Zeliş karakteri, farklı bir dünyada evine dönmek için Sihirbaz Oz'u aramaktadır. Ama onları sürekli izleyen bir de cadı vardır. Oyun, oldukça sürükleyici bir macerayı anlatır.

Bu haber 1206 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
 Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu
Sakız ağacı fidanları toprakla buluştu

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()