Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Foça’dan 2019 atağı

CHP Foça’dan 2019 atağı

Cumhuriyet Halk Partisi Foça İlçe Örgütü seçimlere hazırlık startını verirken, seçim komisyonu kuruldu.

  • Ege Postası
  • 17.01.2018 - 19:30

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım 2019 yılında yapılacak seçimler öncesi komisyon kurarak seçim çalışmalarına start verdi. Yıldırım ve komisyon üyeleri bir araya gelerek düzenledikleri  toplantıda yol haritasını belirledi.  Toplantı sonrası açıklama yapan Yıldırım, “Foça ilçe yönetimi, 10 Aralık 2017 tarihinde göreve geldikten sonra ilk iş olarak önümüzdeki yıllarda yaşayacağımız yerel, genel ve başkanlık seçimlerine hazırlık çalışmalarını başlattı. Geçen dönem de kurulan çalışma komisyonlarına ek olarak 'Seçim Komisyonu' kuruldu” dedi.

Komisyonun amaçlarını belirten Yıldırım “Bu komisyonun amacı tüm üyelerini aktif olarak çalışmalara katmak ve başarıyı birlikte paylaşmaktır. İlk toplantımızı bugün ilçe yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolu başkanları,  Belediye Başkan ve meclis üyeleri, eski ilçe başkanları, eski belediye başkanları ve meclis üyeleri, eski kadın ve gençlik kolu başkanları ve partili muhtarların katılımıyla gerçekleştirdik. Komisyona İzmir 2. Bölge milletvekilleri de dahil olacak ve çalışmalara katkı sağlayacak” ifadelerini kullandı.

Toplantıda  İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım ve Komisyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ayla Yılmaz Seçim Komisyonu’nun çalışma programı hakkında bilgi verdi.  Cumhuriyet Halk Partisi Foça örgütü tüm üyelerini aktif duruma getirecek bir çalışma programını bu toplantıda katılımcıların öneri ve katkılarını alarak çalışmaya başlayacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.