Flaş! Savcıya makamında silahlı saldırı!

Cumhuriyet Savcısı'na makamında silahlı saldırı!

Flaş! Savcıya makamında silahlı saldırı!

Antalya'nın Korkuteli İlçesi Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner, makamında silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Küçüköner, ambulans helikopterle Antalya’daki hastaneye sevk edildi.


POLİS MEMURU VURDU! 

Saldırı, Korkuteli Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner makamındayken düzenlendi. Küçüköner, ilçede görevli bir polis memurunun silahlı saldırısı sonucu ağır yaralandı. Cumhuriyet Savcısı tedavi için helikopterle Antalya'ya sevk edildi. Yaralanan savcının bilincinin açık olduğu öğrenilirken, savcıyı vuran polis yakalandı. 


"İZİN TALEBİ YÜZÜNDEN"

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, saldırıyla ilgili basın mensuplarına şu bilgiyi verdi: “Olayı gerçekleştiren kişi polis memuru, eşi de adliyemizde katip. Kâtibe Hanım’ın bir izin talebi oluyor savcı bey bunu uygun görmüyor. Bunun üzerine polis olan eşi devreye giriyor ve savcı Bey’e 5-6 el ateş ediyor. İlk tespitlerde 3 kuruşunun savcımıza isabet ettiğini öğrendik. Şu an kendisine Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde müdahale ediliyor"

BELEDİYE BAŞKANI DOĞRULADI

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, saldırıyı gerçekleştiren kişinin polis memuru olduğunu doğrulayarak, “Polis memurunun eşinin de adliyede görevli olduğunu öğrendik. Olay terör saldırısı değil. Polis memuru eşinin raporu ve izinleri ile ilgili savcı ile tartışmış. Tartışma sonunda da beylik tabancasını çıkararak savcıya 5 el ateş etmiş. Kurşunlar kol, bacak ve göğsüne isabet etmiş” dedi.
 

ENGELLİ ÇOCUKLARI VAR

Saldırıyı gerçekleştiren polisin, engelli bir çocuğu olduğu, bu nedenle eşinin bir süredir izin almak için talepte bulunduğu kaydedildi. Savcı Küçüköner’in 1.5 yıldır Korkuteli’nde görev yaptığı, annesiyle oturduğu ve bekar olduğu belirtildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI: POLİS YAKALANDI

Antalya Valiliği, Korkuteli Adliyesi’ndeki gerçekleşen saldırı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Korkuteli ilçesinde görevli Polis Memuru Turgut AVCI, bugün saat 15.00 sıralarında Adliyede Katip olarak çalışan eşinin izin talebi ile ilgili olarak tartıştığı Cumhuriyet Savcısı A. Kadir KÜÇÜKÖNER’e makamında beylik tabancası ile ateş etmek suretiyle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralamış, önce özel bir hastaneye, oradan da ambulans helikopterle Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine nakledilen Cumhuriyet Savcısının bilinci açık olup, tedavisi devam etmektedir. Olayın faili olan Polis Memuru gözaltına alınmış olup, olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır.”




Flaş! Savcıya makamında silahlı saldırı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem