Bu haber kez okundu.

Fizik Tedavi Uzmanı Yrd.Doç.Dr. Özlem Pamuk Yoğun İlgi Görüyor
banner229

1 haftadır Özel Asema Hospital’da göreve başlayan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Yrd.Doç.Dr. Özlem Pamuk Hastalara olan yaklaşımı ve sık sık ünitedeki hastalarının tedavisini gözlemleyerek hastaların büyük bir beğenisini kazandı.

Dr.Pamuk, Fizik tedavi ünitesine gelen hastalara çok özen göstererek, fizyoterapistlerin hastaların üzerinde hassasiyet göstermesini sağlıyor.

Daha önce Antalya Medicalpark hastanesinde görev yapan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Pamuk’un Romatizmal hastalıklar(Romotoid artrit, ankilozan spondilit), bel, boyun fıtıkları, kemik erimesi(osteoporoz), kireçlenmeler(bel,boyun,kalça,diz), yaygın kas ağrıları, felçli hastalıkların yürütülmesi, kırık-çıkık sonrası eklem hareket kısıtlıkları rehabilitasyonu gibi rahatsızlıkların tedavisi noktasında hizmet veriyor.

Özel Asema Hospital Fizik Tedavi Ünitesi, son teknolojiye sahip tedavi cihazlarına sahip olmakla birlikte Yrd.Doç.Dr. Özlem Pamuk ve 2 uzman Fizyoterapistle birlikte kaliteli sağlık hizmetini sunmaya çalışmakta.

Fizik Tedavi Uzmanı Yrd.Doç.Dr. Özlem Pamuk ve 2 uzman Fizyoterapistle hizmet veren Özel Asema Hospiyal'da tedavi olan hastalar ve hasta yakınları hastane ile ilgili memnuniyetlerini dile getirerek Özel Asema Hospital’da bu imkanlarla tedavi olmaktan, sağlık çalışanlarının gösterdiği ilgiden dolayı hastane yetkililerine teşekkür etti.

 Özel Asema Hospital Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Yrd.Doç. Dr. Özlem Pamuk, “Amacımız doğru tedavi yöntemleriyle hastalarımızın ağrısını azaltıp, fiziksel aktivitelerini tam kapasiteyle yapmalarını sağlamak bunun yanında istek, şikayet ve beklentilerini en üst seviyede karşılamaktır” dedi.

Özel Asema Hospital Genel Müdürü Necmettin Fırat ise, “Hastanemizde kullandığımız cihazlar modern ve klasik fizik tedavi uygulamalarını kapsayacak şekilde tasarlanarak hastalarımızın hizmetine sunulmaktadır.

Hastanemizde görev Yrd.Doç.Dr. Özlem Pamuk ve fizyoterapistlerden kurulu ekibimizle fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında her türlü hastalığa yönelik geniş bir yelpazede hizmet vermekteyiz.

Amacımız; insanlarımızın sağlıklı, mutlu, güler yüzlü, dinamik, gerek bedensel ve gerekse ruhsal olarak tam bir denge içerisinde olmalarına katkı sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yunus demir 5 yıl önce

Yenilik her zaman iyidir. Eski doktor hep bahçedeydi. Hastaları az olan hekim daha çok çalışması gerekir. Yönetime tavsiyemdir

Avatar
Ömer kayaalp 5 yıl önce

Hastanenizin iç dekorasyonunuzu yenilerseniz daha çok rağbet olur. Bazen kapıda doktorunuzun sigara içmesini bekliyoruz. Özel hastanede mesai saatleri içerisinde hastaların beklememesi gerekir.