19 Nisan 2024 Cuma   

FİSON TRAVEL AÇILDI

FİSON TRAVEL AÇILDI
 

Turizm sektörüne değer katacak Fison Travel, Bayrampaşa’da hizmete açıldı. 

A-Class seyahat acentesine sahip, Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği belgeli aynı zamanda Chamber of Commerce üyeliği bulunan Fison Travel, Bayrampaşa Atışalanı Caddesi’nde hizmete girdi.

“En mutlu anlarınızı daha da güzelleştirmek için buradayız.” sloganıyla hareket eden Fison Travel, misafirlerine kaliteli seyahatler sunmayı temin ediyor.

Misafirlerinin seyahatleriyle ilgili bilgileri ve beklentilerini paylaşmaları halinde kendilerine en iyi tur rehberleri, en konforlu konaklama tesislerini sunan Fison Travel, Türkiye’nin dört bir yanına düzenlediği turlarla sizlere kusursuz bir seyahat imkânı tanıyor.

Açılışa ilişkin açıklamalarda bulunan Fison Travel Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Fison, “Son yıllarda hızla büyüyen turizm sektörünün temel taşlarından biri olan seyahat acenteliği ayrı bir öneme sahip. Bu bilinçle Bayrampaşalılar’a ve çevre ilçelerden gelecek olan müşterilerimize Fison Travel adı altında seyahate dair ne varsa hizmet vermek için acentemizi açtık. Marka değeri günden güne yükselen ilçemiz Bayrampaşa’ya yatırım yaparak, bu ivmede bir katkımız olacaksa ne mutlu bize. Açılışımıza katılarak bu mutlu günümüzde yanımızda olan tüm dostlarımıza ve iş ortaklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Tarih: 14 Aralık 2019 Cumartesi    Hit: 6582

Fotoğraflar
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol