MENÜ

Fırtına puanı kurtardı

Abone Ol Google News

Maç Trabzonspor'un oyunu Antalyaspor yarı sahasına yığması ile başladı. Nwakaeme ve Ekuban içeri kat ederek Serkan ve Marlon'u oyuna soktular. Dönen topları kazanarak baskıyı kurdular. Ekuban'ın denemesinde Ersan'ın eline çarpan top ve penaltı ile bu oyunun karşılığını da alabilirlerdi ama Ekuban penaltıyı kaçırınca oyun etkinliği yavaş yavaş azaldı. Hücum için fırsat kollayan Antalya katı ve sert savunmasını Fredy'nin ortasında Amilton golü ile taçlandırdı. Abdülkadir Ömür'ün bireysel çabaları ile Ersan'ı attırması Trabzonspor için önemli bir avantajdı. Fakat bu avantajı kullanmak için gerekli üretkenlik hiçbir Trabzonspor forvetinin beceremediği bir konu oldu. Yakalanan birkaç cılız pozisyon Nwakaeme'nin kötü seçimlerine kurban gitti. Abdullah hocanın kademeli savunan Antalyaspor'a karşı son 20 dakika çift forvete dönme hamlesi ise maçın son dakikasında karşılığını verdi ve Trabzonspor puanı kurtardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Trabzonspor için en gerekli transfer hangi pozisyona? Djaniny başka, Trabzonspor'un forvetindeki diğer oyuncular başka bir maç oynadı sanki. Afobe skor yapmış olmasına rağmen Trabzonspor'un iyi bir santrfora ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı

Maçın starı

Kudryashov ve Naldo'nun hakkını teslim ederek, maçın kader anında Ekuban'ın penaltısını kurtaran Boffin maçın yıldızı ve kader adamıydı.

Maçın olayı

Trabzonspor'un oyuna bu kadar hakim olmasına rağmen pozisyon bulma konusunda bu kadar aciz kalması maçın olayıydı.

Kısa mesaj

Gökdeniz eğer uzatmalarda biraz sakin kalabilse maçı koparan golü atabilirdi ama çok mücadele etmesi ve yorgunluğu doğru hamleyi yapmasını engelleyince puanlar adeta ellerinden kayıp gitti.

YORUM YAZ