Bu haber kez okundu.

Fırtına Ezdi Geçti 6-2

Birçok önemli oyuncusundan mahrum olarak Trabzon’a gelen Kayserispor’u farklı mağlup eden Bordo-Mavili ekip, ilk yarıyı 32 puanla üçüncü sırada tamamladı. Bir maçı eksik olan lider Sivasspor ile arasındaki puan farkını 2’ye indiren Bordo-Mavili ekip, bugün Sivasspor’un Göztepe ile oynayacağı müsabakada puan kaybı yaşamasını bekleyecek.

Bu sezon oynadığı 17 lig maçında 9 galibiyet, 5 beraberlik, 3 yenilgi elde eden Trabzonspor, topladığı 32 puanla son 9 yıldaki en iyi performansını da yakalamış oldu. En son 2010-11 sezonunda ilk yarıyı 42 gibi rekor bir puanla tamamlayan Trabzonspor, 9 sezon sonra en iyi sezonunu yaşamış oldu. Sezonun ilk yarısını moralli ve avantajlı kapatan Trabzonspor, ikinci yarıda kadrosuna yapacağı takviyelerle şampiyonluk hedefine ulaşmanın mücadelesini verecek.

 

Anahtar Kelimeler:
Fırtına Ezdi Geçti 6-2
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.