ONLARI ASLA UNUTMAYACAĞIZ

GÜNDEM 09.06.2017 - 14:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2333+ kez okundu.
 

ONLARI ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Ramazan ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde iftar yemekleri de devam ediyor.
Bulancak Kaymakamlığının düzenlediği Şehit aileleri, Gaziler ve yakınlarının katıldığı iftar yemeği Salı akşamı Bulancak Öğretmenevi'nde geniş bir katılım ile yapıldı.Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge’nin atandığı günden itibaren çok yakından ilgilendiği Bulancak ta ki şehit aileleri ve gaziler için bir iftar yemeği vermesi şehit aileleri, gazi ve yakınlarını çok mutlu etti. Bulancak Öğretmenevi girişinde gelen misafirleri tek tek karşılayan Bulancak Kaymakamı Ulugölge, yaptığı konuşmada, "Ramazan ayı ile birlikte bu iftar yemeğinde bir arda olmaktan son derece mutluyum. Vatanımız için canını ve malını vermiş ve her zamanda vermeye hazır olan vatandaşlarımız ile iftar yapıyoruz. Tarih boyunca vatanımız için şehit olmuş, gazi olmuş ne yaparsak yapalım değerini karşılayamayacağımız şehit ve gazilerimiz için Allah razı olsun diyorum. Kurtuluş Savaşında canlarını vermiş insanların torunları olarak en son 15 Temmuz gecesi vatanımız için şehit olduk, gazi olduk, tankların önüne yatarak bu vatanın teslim olmayacağını bir kere daha gösterdik" dedi.
Ramazan ayının ortalarına geldiğimiz şu günlerde iftar yemekleri de devam ediyor.
Bulancak Kaymakamlığının düzenlediği Şehit aileleri, Gaziler ve yakınlarının katıldığı iftar yemeği Salı akşamı Bulancak Öğretmenevi'nde geniş bir katılım ile yapıldı.
Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge’nin atandığı günden itibaren çok yakından ilgilendiği Bulancak ta ki şehit aileleri ve gaziler için bir iftar yemeği vermesi şehit aileleri, gazi ve yakınlarını çok mutlu etti. 
Bulancak Öğretmenevi girişinde gelen misafirleri tek tek karşılayan Bulancak Kaymakamı Ulugölge, yaptığı konuşmada, "Ramazan ayı ile birlikte bu iftar yemeğinde bir arda olmaktan son derece mutluyum. Vatanımız için canını ve malını vermiş ve her zamanda vermeye hazır olan vatandaşlarımız ile iftar yapıyoruz. Tarih boyunca vatanımız için şehit olmuş, gazi olmuş ne yaparsak yapalım değerini karşılayamayacağımız şehit ve gazilerimiz için Allah razı olsun diyorum. Kurtuluş Savaşında canlarını vermiş insanların torunları olarak en son 15 Temmuz gecesi vatanımız için şehit olduk, gazi olduk, tankların önüne yatarak bu vatanın teslim olmayacağını bir kere daha gösterdik" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.