GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
FINDIKÇIYA MÜJDE: TMO DEVREYE GİRECEK

FINDIKÇIYA MÜJDE: TMO DEVREYE GİRECEK

Tarih 12 Ağustos 2017, 01:52 Editör Dursun ONUR

TIME SICAK HABER- TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, fındık fiyatları için TMO'nun devreye girmesi konusunda Bakan Fakıbaba'dan talepte bulunduklarını ve söz aldıklarını öne sürdü.



Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, fındık üreticisinin beklediği iyi haberi verdi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba ile bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, Toprak Mahsulleri Ofisi’nin gerektiği zamanda devreye girmesi için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba’dan taminat aldıklarını savundu.

BAKAN SÖZ VERD İDDİASI

Bayraktar, ‘Bakanımızdan şunu istirham ettik, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin gerektiği zamanda devreye girmesi, fındık fiyatlarının istikrar bulması açısından fevkalade önemli dedik. Sayın Bakanımız da bunun sözünü verdi’ iddiasında bulundu

TMO DEVREYE GİREBİLİR SAVI

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret eden Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba’nın kendilerine 'Gerekmesi halinde veya şartlara göre muhakkak surette biz Toprak Mahsulleri Ofisi’ni devreye koyarız ve fındık alımı da yaparız' şeklinde fındık üreticilerine müjde verdiğini ileri sürdü.





kaynak: AA

Bu haber 1752 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Ekonomi

ŞAHİN: İKİNCİ ASFALT PLENTİNİ KURUYORUZ

ŞAHİN: İKİNCİ ASFALT PLENTİNİ KURUYORUZ GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, İl Özel İdaresi bünyesinde ikinci asfalt ...

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- Fındık üreticileri için heyecan verici bir gelişme yaşanıyor.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi