GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
FINDIK ÜRETİCİSİNİN YANINDAYIZ

FINDIK ÜRETİCİSİNİN YANINDAYIZ

Tarih 21 Ekim 2017, 01:46 Editör Dursun ONUR

TIME GÜNCEL GÖZLEM HABER- Gazetemiz ordaydı. Bakan Canikli, her zaman fındık ve fındık üreticinin yanında olduklarını söyledi.


AK Parti Giresun Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı yoğun bir katılımla yapıldı.

Partililerin büyük ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, her zaman fındık üreticisinin yanında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini ifade etti.

SALON TIKLIM TIKLIM DOLDU

AK Parti hükümeti tarafından fındık üreticine ayrılan paranın bu yıl 2 milyar lira olduğunu anımsatan Canikli, salonu tıklım tıklım dolduran coşkulu partili kalabalığa hitap etti.

FINDIK ÜRETİCİSİNE HELAL-İ HOŞ OLSUN

Bakan Canikli, Toprak Mahsülleri Ofisi (TMO) aracılığıyla fındık alımlarının sürdüğünü belirterek, kuruma 1 milyar liranın üzerinde kaynak aktarıldığını vurguladı.

Ayrıca alan bazlı gelir desteği ödemeleriyle birlikte fındık üreticine bu yıl 2 milyar lira ödeneceğini ifade eden Bakan Canikli, ‘Helal-i hoş olsun’ dedi.

MEVLİT PROGRAMINA KATILDI

Toplantının ardından Bakan Canikli, bir süre önce vefat eden AK Parti Giresun İl eski Başkanı Hasan Ali Tütüncü için merkez Hacı Miktat Camii’nde akşam namazını müteakip okutulan Mevlid-i Şerif programına katıldıktan sonra Giresun’dan ayrıldı.

Bu haber 1484 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin geleceğini planlamak ve geliştirmek amacıyla ...

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU!

GEZMİŞ, İDDİALI KONUŞTU! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- CHP Giresun Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Katip Üyesi Elvan Işık Ge...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi