GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
FINDIK ÜRETİCİSİ PANİKDE

FINDIK ÜRETİCİSİ PANİKDE

Tarih 26 Ağustos 2016, 22:18 Editör Dursun ONUR

TIME- Alan bazlı gelir desteği tehlikeye mi girdi?


Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, 7 yıldır kesintisiz devam eden alan bazlı gelir desteğinin kesilmesinden endişe ediyor.

Halen sürüncemede olan alan bazlı gelir desteğinin bir an önce netleşmesini isteyen Karan, daha önce Bakanlar Kurulu’nda görüşülerek devamı konusunda müjde verilen ama henüz karara bağlanmayan destek konusunda temkinli konuştu.

MÜJDELİ HABER BEKLİYORUZ

Alan bazlı gelir desteğinin devam edeceği yönünde hükümet yetkilileri tarafından daha önce yapılan açıklamalara sonuna kadar güvendiklerini aktaran Karan,, ‘Alan bazlı desteğin devamı noktasında en ufak bir tereddüdümüz yok. Bu yıl rekolte düşüklüğüyle şok yaşayan üreticilerimiz bugünlerde hükümetimizden müjdeli bir haber beklemekte’ dedi.

KARAR BİR AN ÖNCE ÇIKSIN TEMENNİSİ

Karan devamla, ‘Bu yıl fındık yok. Üreticimiz büyük ekonomik kayıp içerisinde. Bakanlar kurulunda fındıkta alan bazlı gelir desteğinin devamıyla ilgili alınacak olan karar bizi son derece mutlu edecektir. Bu kararın en kısa zamanda alınmasını binlerce fındık üreticisi adına bekliyor ve talep ediyoruz’ diye konuştu.

 

 

 

Bu haber 1896 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Ekonomi

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- Fındık üreticileri için heyecan verici bir gelişme yaşanıyor.

BAŞKAN YILMAZ MÜJDELEDİ!

BAŞKAN YILMAZ MÜJDELEDİ! GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz: Artık her geçen gün daha fazla yoğunla...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi