Fındık Hırsızları Yakalandı

Erenler Ekinli Mahallesinde bir depodan 1800 kilo fındık çalan ve Hendek’te satan 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Fındık Hırsızları Yakalandı


Erenler Ekinli Mahallesinde bir depodan 1800 kilo fındık çalan ve Hendek’te satan 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre, 14 Ekim’de Erenler Ekinli Mahallesinde meydana gelen olayda Y.A. isimli şahsın evinin altında bulunan depodan 23 çuval yaklaşık 1800 kilo fındık çalındı.

Fındıklarının çalındığını gören Y.A. durumu hemen jandarma ekiplerine haber verdi ve olay yerinde inceleme yapan Erenler Jandarma ve JASAT timleri hırsızların peşine düştü.

Hırsızlık için araba kiralamışlar

Jandarma ekipleri olay yerine yakın güvenlik kameralarının incelemesi sonucunda hırsızlık olayının Akyazı’da bulunan bir araç kiralama şirketinden kiralanan arabayla yapıldığı tespit edildi. Aracı takip eden ekipler 16 Ekim günü Adapazarı Taşlık Mahallesi Nehir kenarında araç içerisinde F.B., S.K., Ş.Ö ve B.O. isimli şahısları yakaladı.

İtiraf ettiler

Gözaltına alınan şahıslar ifadesinde çaldıkları fındığı Hendek Merkez’de faaliyet gösteren bir tüccara 15 bin TL karşılığında sattıklarını itiraf ettiler. 23 çuval fındık tüccardan geri alınarak fındığın sahibi Y.A. teslim edildi.

Tutuklandılar

Şahıslar Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikleri ve şahıslardan F.B., Ş.Ö. ve S.K. tutuklanarak Ferizli L Tipi cezaevine gönderildiği, B.O. isimli şahsın ise ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenldi.


Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2019, 21:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184