'PTT hizmeti halkın ayağına götürüyor'

GÜNDEM 27.07.2017 - 15:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2674+ kez okundu.
 

'PTT hizmeti halkın ayağına götürüyor'

Salı günü gazetemizde çıkan Sanayi Sitesi Başkanı Rahmi Zere'nin 'Başkan Zere, PTT'ye çattı' başlıklı haberine istinaden PTT Giresun Başmüdürü Osman Tekin, gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.
Giresun PTT Başmüdürü Osman Tekin, Sanayi Sitesinde bulunan PTT Şubesinin kapatılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını ve Sanayi bölgesinde vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için aynı yere yakın bir yerde şubelerini aktif hale getirmek istediklerini söyledi. Başmüdür Tekin, "Daha önce Sanayi Başkanı ile görüşmemiz oldu. Kendisinden yer talebinde bulunduk. Kendisi her hangi bir yer göstermediği gibi, telefonla ya da bizzat geri dönme zahmetinde de bulunmadı. Dolayısıyla basına açıklama vermesine de bir anlam verilememiştir. Bu durum bizlerde kendisinin prestij kazanma derdinde olduğu kanaatini oluşturmuştur. Şayet derdi Sanayi Şubesi esnafı olsa idi, bizimle birlikte Sanayiye daha iyi hizmet verebilecek bir yer bulma telaşı içerisinde olurdu. 2005 yılında çıkan engellilerin erişimi ile ilgili kanuna göre mevcut yerimiz uygun değildir. Şirketimizin de her türlü vatandaşa hizmet verdiği göz önüne alınarak, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın bu yere ulaşması neredeyse mümkün değildir. Amacımız Bulancak'a daha iyi hizmet etmektir. Kaldı ki, şube kapatmak yerine halkımızın ayağına giderek, Bulancak'a bir kaç şube kazandırmak için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. En kısa sürede de şubelerimizi de açarak halkımıza daha iyi hizmet sunacağız" dedi. Başmüdür Tekin, Sanayi'de yeni açmayı düşündükleri şubenin Sanayi Sitesine 200 metre mesafede olduğunu kaydederek, hem Sanayi esnafının hem de mahalle halkının yararlanabileceğini ayrıca engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın bu açılacak yere daha rahat ulaşabileceğini belirtti. Başmüdür Tekin'e ziyarette PTT Bulancak Müdürü Orhan Yılmaz, Kontrolör Recep Kara ve İşletme Müdürü Uğur Öztürk eşlik etti.
Salı günü gazetemizde çıkan Sanayi Sitesi Başkanı Rahmi Zere'nin 'Başkan Zere, PTT'ye çattı' başlıklı haberine istinaden PTT Giresun Başmüdürü Osman Tekin, gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Giresun PTT Başmüdürü Osman Tekin, Sanayi Sitesinde bulunan PTT Şubesinin kapatılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını ve Sanayi bölgesinde vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için aynı yere yakın bir yerde şubelerini aktif hale getirmek istediklerini söyledi.

Başmüdür Tekin, "Daha önce Sanayi Başkanı ile görüşmemiz oldu. Kendisinden yer talebinde bulunduk. Kendisi her hangi bir yer göstermediği gibi, telefonla ya da bizzat geri dönme zahmetinde de bulunmadı. Dolayısıyla basına açıklama vermesine de bir anlam verilememiştir. Bu durum bizlerde kendisinin prestij kazanma derdinde olduğu kanaatini oluşturmuştur. Şayet derdi Sanayi Şubesi esnafı olsa idi, bizimle birlikte Sanayiye daha iyi hizmet verebilecek bir yer bulma telaşı içerisinde olurdu. 2005 yılında çıkan engellilerin erişimi ile ilgili kanuna göre mevcut yerimiz uygun değildir. Şirketimizin de her türlü vatandaşa hizmet verdiği göz önüne alınarak, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın bu yere ulaşması neredeyse mümkün değildir. Amacımız Bulancak'a daha iyi hizmet etmektir. Kaldı ki, şube kapatmak yerine halkımızın ayağına giderek, Bulancak'a bir kaç şube kazandırmak için çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. En kısa sürede de şubelerimizi de açarak halkımıza daha iyi hizmet sunacağız" dedi.

Başmüdür Tekin, Sanayi'de yeni açmayı düşündükleri şubenin Sanayi Sitesine 200 metre mesafede olduğunu kaydederek, hem Sanayi esnafının hem de mahalle halkının yararlanabileceğini ayrıca engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın bu açılacak yere daha rahat ulaşabileceğini belirtti.

Başmüdür Tekin'e ziyarette PTT Bulancak Müdürü Orhan Yılmaz, Kontrolör Recep Kara ve İşletme Müdürü Uğur Öztürk eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.