Büşra Eracun Akkaya Filenin Sultanları bu sefer başaramadı
HABERİ PAYLAŞ

Filenin Sultanları bu sefer başaramadı

Türkiye'nin gururu olan Filenin Sultanları yine gösterdikleri performansla hepimizi ekranlara kilitlediler. İlk seti vermiş olsalar da ikinci sette gösterdikleri üstün başarıyla seti uzatmadan aldılar. Fakat sonuç istediğimiz gibi bitmedi ve 3-1 kaybettiler.

Filenin Sultanları bu sefer başaramadı

Birinci sette 25 - 22 İtalya üstünlüğü sağlamış olsa da ikinci sette uzatmaya gitmeden 25 -23 Filenin Sultanları seti almayı başardı. Meryem Boz'un ve Zehra Güneş'in mermi gibi smaçları görülmeye değerdi. Üçüncü sette ise İtalya'nın bütün motivasyonunu bozmayı başaran kızlar, setin başında yine çekişmeli giden sayılarla harika oyun çıkardılar. Fakat yine de Paola Ogechi Egonu'yu durdurmak pek kolay olmadı ve üçüncü seti de İtalya almış oldu. Son sette ise kızların motivasyonu iyice düşmüş olacak ki 15 -25 sayı farkıyla dördüncü seti İtalya'ya vererek 3-1 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Filenin Sultanları bu sefer başaramadı

Olimpiyatlarda ikinci kez forma giyme şansını yakalayan Sinem Aköz, libero oyuncusu olarak giydiği formayla üstün performans gösterdi. Olimpiyatlarda ikinci kez forma giyme şansı yakalayan ve smaçlarıyla kendine hayran bırakan bir isim de Eda Erdem oldu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder