ANA SAYFA > SPOR > Filede; Karşıyaka'nın gençleri Doğa'yı 0-2'den yendi...

Filede; Karşıyaka'nın gençleri Doğa'yı 0-2'den yendi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Filede; Karşıyaka'nın gençleri Doğa'yı 0-2'den yendi...

Karşıyaka genç bayanlar voleybol takımı, Tolga Demirer İzmir Gençler Voleybol Ligi Finallerinde ikinci maçında Alsancak Atatürk Voleybol Salonu’nda Bergama Doğaspor'u 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 yenerek ikide iki yaptı...

Güçlü rakibi Bergama Doğaspor karşısında ilk iki sette bireysel hatalar sonrasında 25-22 geriye düşen Karşıyaka'nın gençleri üçüncü seti 25-21 alarak ümitlendi. 
Dördüncü sette 24-22 geriye düşen ve rakibine 2 maç sayısı şansı yaratan Kaf Kaf, aldığı 4-0'lık seri ile önce oyunu 24-24'e getirdi ve sonra da seti 26-24 kazanıp, skordaki eşitliği sağladı: 2-2.
Tie-break setinde harika bir oyun ortaya koyan Karşıyakalı geçler rakibine nefes aldırmadı ve seti15-6 kazanarak 0-2’den geri düştüğü maçı 3-2 kazandı ve 2’de 2 ile yenilgisizliğini sürdürmeyi başardı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Temiz Enerji Sektörü kümelenerek büyüyor
Sonraki Haber Karşıyaka, Nazım Hikmet’i andı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?