MENÜ

Fikstür avantajı Galatasaray'da...

Abone Ol Google News

Fenerbahçe ve Alanyaspor deplasmanlarından zor da olsa galibiyetle dönen Galatasaray fikstür avantajıyla şampiyonluğun en güçlü adayı.

Haberin Devamı

7'de 7 yapan Fatih Terim'in öğrencileri deplasmandaki Hatayspor maçına kadar Erzurumspor, Ankaragücü (D), Sivasspor, Kayserispor (D) ve Çaykur Rizespor maçlarını kayıpsız geçecektir.

Hatay zorlu deplasman!

Sezonun Alanyaspor ile birlikte en flaş takımı kesinlikle Hatayspor. Galatasaray'ın 5 maçtan sonra bu deplasmanda zorlanacağını düşünüyorum. Ancak Süper Lig'de gelecek 5 haftada Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u daha zorlu fikstürler bekliyor. Sarı-Kırmızılı takım bu deplasmanda kaybetse bile avantajını koruyacaktır.

Karagümrük, Konyaspor, Beşiktaş maçları içerde!

Galatasaray sezonun ilk yarısında Karagümrük, Konyaspor ve Beşiktaş deplasmanlarından puan çıkartamamıştı. Bu kez 3 takımla içerde karşılaşacak ve bu maçlardan da lehine sonuçlarla ayrılacaktır. Ayrıca Trabzonspor maçı da içerde... Büyük bir fikstür avantajı olan ve kadrosunu oldukça güçlendiren Galatasaray Beşiktaş maçına kadar zor kaybeder. Kaybetmezse de Beşiktaş maçında şampiyonluğunu ilan eder...

Haberin Devamı

Transferler ilaç oldu!

Galatasaray'ın avantajı sadece fikstür değil tabi ki. Geniş kadrosu da oluştu. Onyekuru geldi maç kazandırdı. Mustafa Muhammed derbiyi aldı. Gedson Fernandes istikrarsız Belhanda'nın yerine ilaç oldu. Omar'ın yokluğunu Yedlin'in doldurdu. Son yılların en becerikli devre arası transfer dönemi geçirildi.

Daha Falcao ve Feghouli gelecek!

Diagne gitti ama Falcao en geç iki haftaya takıma dönecek. Mustafa Muhammed'in sıkıntı yaşadığı anda başrolü o üstlenecek. Bir de Feghouli gelecek... Galatasaray'ın şampiyon olduğu dönemleri hatırlayın. Adeta mezardan kalkıp şampiyonluk modunu açıyor. Asistleriyle ve kritik golleriyle takımı sırtlıyor.

Luyindama ve Muslera pastadaki çilek!

İlk yarı neredeyse Luyindama forma bile giyemedi. Herkes tam unutmuşken güçlü forvetler karşısında Terim'in yeni duvarı oldu. Süper Lig tarihinin tartışmasız en iyi kalecisi olarak gösterilen Muslera ise bu ifadeye yakışır performansı sergilemeye devam ediyor. Takımı son haftalardaki performansıyla ve aldığı galibiyetlerle leziz bir pastaya benzetecek olursak Luyindama ve Muslera katkılarıyla çilek gibi olacak...

YORUM YAZ