MENÜ

Fikret Orman: Mutlu sona ulaşacağız

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, zirve yarışında geri planda kalmaları hakkında açıklama yaptı.

Fikret Orman: Mutlu sona ulaşacağız

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ligdeki 2-2’lik Balıkesirspor mücadelesinin ardından zirve yarışında geri planda kalmaları hakkında açıklama yaptı. Önlerinde hâlâ uzun bir maratonun bulunduğunu belirten Orman, “Futbolda bu tarz kayıpların olması normal. Önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanıp sezonu şampiyon olarak bitirecek güce sahibiz. Mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Demba Ba: Bulutların üzerinde kaldık

Siyah-Beyazlılar’ın gol makinesi Demba Ba, Balıkesirspor karşısındaki 2-2’lik sonucu, takım olarak hocaları Slaven Bilic’in isteklerini sahaya yansıtamadıkları için aldıklarını söyledi. Kırmızı-Beyazlılar karşısında 1 gol ve 1 asistlik performans sergilemesine rağmen takımına galibiyeti getiremeyen Senegalli futbolcu, “Liverpool zaferi sonrası Bilic, bize gereken uyarıları yaptı ama bulutların üzerinde kaldık” itirafında bulundu.

Daniel Opare takımda kalıcı

Kara Kartal’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Liverpool’la oynadığı mücadelede gösterdiği başarılı performansı, önceki akşam ligde Balıkesirspor’a karşı da devam ettiren Daniel Opare’ye müjdeli haber geldi. Sezon sonuna kadar Portekiz devi Porto’dan 5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuyla takıma kazandırılan Ganalı futbolcunun bonservisinin alınması için kulübüyle pazarlıkların başlayacağı öğrenildi.

Pedro Franco’ya ceza yok

Balıkesir maçının 90. dakikasında rakip takım oyuncusu Sercan Yıldırım’a yaptığı müdahalenin ardından kırmızı kart gören Pedro Franco’ya, bu durumdan dolayı kulübünden ceza verilmeyecek. Sivasspor karşısında cezalı olacak Franco’ya, rakibin bariz gol şansını engellediği gerekçesiyle ek olarak maddi fatura çıkmayacak.
Fikret Orman'dan Arroyo açıklaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ