25 Nisan 2024 Perşembe

FETÖ'DAN İHRAÇ OLMUŞTU TAKİPSİZLİK KARARI ÇIKTI

FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişime yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında önce açığa alınan daha sonra ihraç edilen Isparta Belediyesi eski İtfaiye Müdürü Halil Açar’a takipsizlik kararı çıktı.  

Isparta

Halil Açar’ın ihraç gerekçesi ise; Bank Asya’da bulunan hesabında 2014’ten sonra artış olması ve “Kimse Yok Mu Derneği”ne bağış yapması olarak belirtilmişti. Ama araştırmalar sonucunda belirtilen tarihlerde hesap artırma yapmadığı ve hem kendisi hem de aile bireylerinde Bank Asya’da hiç hesabı olmadığı ortaya çıktı. Derneğe yaptığı bağışında asılsız çıktığı ve hiç bir üyelik ve bağışına rastlanmadığı görüldü. İltisak sayılabilecek hiçbir veriye rastlanmadı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VİCDAN !!

24 Şubat 2018 Cumartesi 20:14

hak adalet yerini bulmalı

Mehmet..

23 Şubat 2018 Cuma 13:25

Bu insan kendini ıspartaya adamış ve işini layıkıyla yerine getiren bir kişi rant için harcadılar ama bitti artık gerçek ortaya çıktı inşallah görevine iade edilir

sabrın sonu

23 Şubat 2018 Cuma 12:45

halil bey beyefendi kimliği ile tanınır böyle bir olaya daha başından ihtimal bile vermedim. Isparta belediyesınde;HALİL mi kalmadı dur bakalım zaman neyi gösterecek zamanında kimlerin tefini calan ne halil,ler var dini istismar edip hoca ayaklarına yatan neler var neler..itfaiye müdrümüze geçirdiği durumun bi an önce kendinine telafi edilmesini bekliyoruz

Iftiraci mahluklar

23 Şubat 2018 Cuma 11:51

Buyurun işte! Gerçek fetoculeri ihbar edenlerin dışında ne kadar Allah korkusu tasimayan aşağılık şerefsiz varsa kin duyduğu tertemiz insanları "fetocu" diye iftira ile harcamaya çalışmadığı oldukça yaygın. Sorsan " vatanseverim" der bunu yapan vatan hainleri. Bunu tapan hainlerin "sumuklu hain feto itinden" hiç bir farkları yok. Allah belâlarını verecek toprağa girince bu itlerin orda görecekler hayatı konyayı. Çünkü dünyada hesap soran mahkeme yok bu iftiracı itlere.

erk

23 Şubat 2018 Cuma 11:50

GECMİŞ OLSUN

vatandaş

23 Şubat 2018 Cuma 11:08

haber içeriğinde bahsettiği gibi bu masum müdüre "bank asyada hesap artış ve kimse yok mu derneğe bağış " gibi spesifik konularda istihbarat hazırlayan ve bu veriyi ihraçta ve adli soruşturmada sunan kamu görevlileri açığa çıkartılmalıdır.

Adnan

23 Şubat 2018 Cuma 11:04

Ne zaman yangın olsa, gece gündüz ekibinin başında olurdu. Canla başla çalışırdı. Benim bildiğim bu. Görevine bekliyoruz.

hd

22 Şubat 2018 Perşembe 23:38

Ona bu suçları yükleyenler ağır bir vebal alındadır. 15 temmuz ertesinde meydandaydı ve demokrasiyi savundu gördüm, ama bir bucuk yıl haksız yere ızdırap çekti. At izi it izi ayrılacak inşaallah. en kısa zamanda görevine dönmeli.

Hakan

22 Şubat 2018 Perşembe 23:37

Alnı açık yüreği vatan sevgisiyle dolu çalıştığı zamanlarda görevi ne olursa olsun Ispar'ya ve Isparta'lıya her zaman faydalı olmuş çok değerli bir insan. Bizler senin hep yanında olduk. Bundan sonra da yanındayız dayıcığım.

ali dede

22 Şubat 2018 Perşembe 23:31

makama dönüp ispiyoncuların fetocu olduğu araştırılırılmalidir

burak kürşat camuzcu

22 Şubat 2018 Perşembe 22:16

ozaman görevine iade edilecek kardeşim adam bu aradan geçen zamanda nelerini kaybetti kim bilir ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR