50 yıl sonra bir araya geldiler…

GÜNDEM 25.07.2017 - 06:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3380+ kez okundu.
 

50 yıl sonra bir araya geldiler…

Dereli Ortaokulu’nun 1965 yılında ilk mezunları olan öğrenciler ve o yıllarda görev yapan öğretmenler '50.Yıl Buluşması' adıyla düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek, hasret giderip anılarını tazelediler.
Okulun öğrencilerinden gazeteci Remzi Mamaşoğlu, Ümitnar Aydın ve Şaban Karakaya tarafından organize edilen geceye kurucu müdür Niyazi Turgut Kalafat, öğretmenler Rahşan Akdağ, Erkan Akdağ, Rafet Sermet, Avni Bayrak, bazı diğer öğretmenler ve 50 yıl önce ve daha sonra mezun olan öğrenciler, öğretmenler katıldılar. Dereli Lisesi bahçesinden düzenlenen sunuculuğunu Remzi Mamaşoğlu’nun yaptığı etkinliğe, ilk mezunlardan olan CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu da eşi Zekiye Bektaştoğlu’yla katıldı. Öğretmenleri ve sınıf arkadaşlarıyla tek tek görüşen Bektaşoğlu, bir de konuşma yaptı. Bektaşoğlu konuşmasında, etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek,  geleneksel hale getirilmesini istedi. Ortaokuldan mezun olan pek çok ismin önemli makam, mevki ve görevlere geldiğini belirten Bektaşoğlu, "Bunun nedeni bu okulda verilen laik, çağdaş eğitimdir. Öğretmenlerimizin bize çok önemli katkıları oldu. Onlara saygımız sonsuz, hepsine vefa borcumuz var” dedi.   Etkinliğe konuk olarak katılan AK Parti Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk de birer konuşma yaptılar. Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, önceki dönem milletvekili Mehmet Geldi, Hurşit Yüksel, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, iş, siyaset dünyasından 150 dolayında davetli konuk da etkinlikte hazır bulundu. Dereli Ortaokulu 50. Yıl Buluşması etkinliği düzenlenen yemekle sona erdi.
Dereli Ortaokulu’nun 1965 yılında ilk mezunları olan öğrenciler ve o yıllarda görev yapan öğretmenler '50.Yıl Buluşması' adıyla düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek, hasret giderip anılarını tazelediler.

Okulun öğrencilerinden gazeteci Remzi Mamaşoğlu, Ümitnar Aydın ve Şaban Karakaya tarafından organize edilen geceye kurucu müdür Niyazi Turgut Kalafat, öğretmenler Rahşan Akdağ, Erkan Akdağ, Rafet Sermet, Avni Bayrak, bazı diğer öğretmenler ve 50 yıl önce ve daha sonra mezun olan öğrenciler, öğretmenler katıldılar.

Dereli Lisesi bahçesinden düzenlenen sunuculuğunu Remzi Mamaşoğlu’nun yaptığı etkinliğe, ilk mezunlardan olan CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu da eşi Zekiye Bektaştoğlu’yla katıldı. Öğretmenleri ve sınıf arkadaşlarıyla tek tek görüşen Bektaşoğlu, bir de konuşma yaptı. Bektaşoğlu konuşmasında, etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek,  geleneksel hale getirilmesini istedi. Ortaokuldan mezun olan pek çok ismin önemli makam, mevki ve görevlere geldiğini belirten Bektaşoğlu, "Bunun nedeni bu okulda verilen laik, çağdaş eğitimdir. Öğretmenlerimizin bize çok önemli katkıları oldu. Onlara saygımız sonsuz, hepsine vefa borcumuz var” dedi.  
Etkinliğe konuk olarak katılan AK Parti Milletvekilleri Cemal Öztürk, Sabri Öztürk de birer konuşma yaptılar.

Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, önceki dönem milletvekili Mehmet Geldi, Hurşit Yüksel, Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, iş, siyaset dünyasından 150 dolayında davetli konuk da etkinlikte hazır bulundu. Dereli Ortaokulu 50. Yıl Buluşması etkinliği düzenlenen yemekle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.