0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Şubat 2017 Perşembe 11:19:00 - Güncelleme:23 Şubat 2017 Perşembe 12:16:00

FETÖ’cü hainden şok itiraf: Semih Terzi'nin yanında 2 sivil vardı

Hesap vermeye başlayan FETÖ’cü hainlerden şok bir itiraf geldi. Özel Kuvvetler Komutanlığı baskınına katılan Başçavuş Halit Çelik, “uçaktayken Semih Terzi’nin yanında 2 sivil vardı. İkisi de ekibin dışındaydı ” dedi. FETÖ’cü başçavuş bu siviller için “Daha önce hiç karşılaşmadığım, tanımadığım insanlardı” şeklinde konuştu.

 

15 Temmuz'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı ele geçirmek isteyen 18 darbeci, tekrar hakim karşısına çıktı. Hepsi yine 3 maymunu oynadı. Aynı cümleleri sıraladı: Görmedim, duymadım, bilmiyorum! İçlerinden sadece Astsubay Kıdemli Başçavuş Halit Çelik'in söylediği bir cümle, duruşma salonunda şok etkisi yarattı. Herkes şaşırıp kaldı.

 

İşte o hainin, davanın seyrini değiştirecek itirafları:

Diyarbakır'dan Ankara'ya gitmek için toplandık. Havaalanı yolunda, bindiğimiz otobüse bir polis aracı eskortluk yaptı. Özel seçilen ekip, bir bir uçağa alındı! Tuğgeneral Semih Terzi de başımızdaydı. Ama yanında 2 sivil vardı. Daha önce hiç karşılaşmadığım, tanımadığım insanlardı.

 

 

 

Takvim

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX