Haberler

FETÖ tutuklusu Alparslan Kuytul'un kızı denizde boğulma tehlikesi geçirdi

Güncelleme:

Silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme (FETÖ/PDY), yayın yoluyla terör örgütü propagandası yapmak (PKK/KCK) suçlarından tutuklu bulunan Alparslan Kuytul'un kızı ve kuzeni denizde yüzerken boğulma tehlikesi atlattığı için hastaneye kaldırıldı.

Silahlı terör örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme (FETÖ/PDY), yayın yoluyla terör örgütü propagandası yapmak (PKK/KCK) suçlarından tutuklu bulunan Alparslan Kuytul'un kızı ve kuzeni denizde yüzerken boğulma tehlikesi atlattığı için hastaneye kaldırıldı.

DİP DALGA İÇERİ ÇEKTİ

Edinilen bilgiye göre, olay Yumurtalık ilçesinde halk plajında 12 Temmuz günü meydana geldi. İddiaya göre, Alparslan Kuytul'un eşi Semra Kuytul, kızları ve yeğeni Muhammet Cahit Gül Yumurtalık'taki akrabalarının yazlığına gitti. Bir süre sonra anne, çocukları ve yeğeni halk plajına giderek denize girdi. Muhammet Cahit Gül yüzme bilmeyen Alparslan Kuytul'un 15 yaşındaki kızı Meryem Kuytul'a yüzme öğretmek istedi. Bu sırada dip dalga gelerek Kuytul'u içeri çekti. Bunun üzerine de Gül kız çocuğunu kurtarmak istedi. Ancak o da boğulma tehlikesi atlatınca çevredeki vatandaşlar yetişip hem Gül'ü hem de Kuytul'u kurtardı. Önce Ceyhan Devlet Hastanesine kaldırılan Gül ve Kuytul sevk edildikleri Adana Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Alparslan Kuytul PKK Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (19)

ADALET ADALET:

Bu temiz ve adaletli insani iceri tikayanlar acaba RAHAT UYUYABILIYORLARMI ! Bu insan her zaman gercekleri dile getirdi. Bu ülkede insanlari harcamak bu kadarda ucuz olmamali ya. . . YAZIK

45
31
yanıtYanıtla
Zurnacı:

''bu temiz ve adaletli insan'' deyince aklıma Abdulvahab geldi hani şu vehhabiliğin kurucusu ingiliz ajanı. . . bu ve bunun gibiler bilerek veya bilmeyerek birilerinin devrim ihracında vaya beşinci kol faaliyetinde kullanılır, , sorsan Allah rızası içindir. Zaten dini de bunlardan başkası doğru anlamaz-anlayamaz. Bizim diyanet ne işe yarar neden bu tür faaliyetlerde inisiyatif almaz , nasıl bir devlet kurumudur, anlamak mümkün değil.

yanıt1
yanıt3
Lokman dede:

Allah sizin belanızı versin Ey kafirler

yanıt0
yanıt0
hatice hemşire:

rabbim sizin gibi nur yüzlüleri korusun ailelerine yardım etsin

35
31
yanıtYanıtla
zırzop:

yüze bakıp karar verilmez bacım. bu şahıs için demiyorum ama sen hiç , sabatay sevinin resmini gördün mü?

yanıt3
yanıt3
Son Osmanlı:

Zalimin zülmü varsa , mazlumun Allah’ı var

43
11
yanıtYanıtla
sorma gitsin:

amenna! Allah adildir. kalplerde olanı da bilendir. Ajanların en kolay sızdığı yer cemaatçi yapılardır. dikkat edin.

yanıt1
yanıt0
Son Osmanlı:

Allah yardımcığın olsun

29
15
yanıtYanıtla
MUŞ:

BUNLARA SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNANLAR; BUNLARIN NE DENLİ DİN DÜŞMANI OLDUĞUNU BİLSELERDİ YÜZLERİNE TÜKÜRECEK SALGILARINI HEBA ETMEZLERDİ.

7
26
yanıtYanıtla
Sardunya:

Bunlar böyle işte. Koca hapiste geri kalan alemde. Ama sorsan üzüntüden gözlerinde yaş kalmamıştır. Allah gizli işlerinizi böyle çıkartır. Erkek kuzen ne ayak yüzme falan.

4
23
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title