0530 708 54 54
0530 708 54 54
28 Mayıs 2017 Pazar 10:00:00 - Güncelleme:28 Mayıs 2017 Pazar 11:58:00

FETÖ yöneticisi kaçak Emre Uslu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a beddua etti

Teşbihte hata olmaz, ayakları neticesine değercesine ABD'ye kaçan Emre Uslu eli kanlı terörist Fetullah Gülen gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun dava arkadaşlarına beddua etti. Fakat bedduayı bile doğru atamadı. Ağzından salyalar akarak ettiği bedduadaki imla hatasını fark edemeyip tweetlemiş olsa gerek.

 

15 Temmuz alçak darbe girişimi öncesi attığı tweetlerle darbeyi önceden haber eden FETÖ yöneticisi Emre Uslu, teröristbaşı Fetullah Gülen’in beddua seanslarına özendi.

 

Kaçtığı ABD'de eli kanlı terörist Gülen'in dizinin dibinde yaşayan ve hakında yakalama kararı bulunan tasmalı FETÖ’cü Emre Uslu, ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun dava arkadaşlarına beddua etti. Sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında küstah ifadeler kullanan Uslu, “Her sabah her an ettiğim tek duam, Allah’ım FRT ve zalimlerin nefesini iflahını kes bu zulmü bitir. Ramazan hürmetine bitir” dedi. Uslu’nun bedduası “İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı’ şeklinde yorumlandı.

 

Yalnız beddua ederken imla hatası yaptı. Beddua ederken bile elleri ayaklarına dolandıran Allah'a hamdolsun.

 

Bilindiği gibi teröristbaşı Fetullah Gülen de defalarca kez çıktığı kameralar karşısında bu milletin evlatlarına beddualar yağdırmıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX