Bu haber kez okundu.

Siirt Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Şirin Yıldız’dan, Başkan Taşkın’a Teşekkür
banner229

Siirt Kentsel dönüşüm derneği başkanı Şirin Yıldız son günlerde kayyum belediye Başkanı Ceyhun Dilşad Taşkın'ın orta refüjlarda yapmış olduğu yeşillendirme, Çiçeklendirme ve ışıklandırmadan dolayı teşekkür etti.
Siirt Belediyesi’ne bağlı Park Bahçeler ve Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde başlatılan, “Yeşil Bir Siirt” projesi çalışmaları kapsamında büyük bir değişim yaşanan ilimizde bizlere bu güzellikleri yaşatan belediye başkan Vekili ceyhun dilşat taşkın’a teşekkür etti.
Siirt Kentsel dönüşüm derneği başkanı Şirin Yıldız, Siirt’in en işlek caddesi Güres caddesi ve Anıttan çevre yoluna kadar yapılan ” Yeşillendirme, Çiçeklendirme ve Işıklandırma çalışmalarıyla İlimize Yeniden Hayat Veren Belediye Başkanımız Ceyhun Dilşad Taşkın ve ekibine Siirt Kentsel dönüşüm derneği olarak teşekkür ederiz.
Yıldız,İlimiz yıllarca hizmete susamıştı, değerli Başkanımız Ceyhun Dilşad Taşkın beyefendinin göreve gelmesiyle, yapılan ışıklandırma, yeşillendirme ve süsleme çalışmalarıyla İlimize yeniden hayat geldi. Siirt Belediyesi’ne teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.