'OY'UN BÜYÜK…

PAZAR GÜNÜ SANDIK BAŞINA GİDECEK OLAN SEÇMEN, BU SEÇİMLERE FARKLI BİR ANLAM YÜKLÜYOR VE TEMMUZ SEVİCİLERİNE FIRSAT VERMEME ADINA AK PARTİ DİYOR

'OY'UN BÜYÜK…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülke olarak oy verme şartlarına haiz tüm halkımız pazar günü sandık başına giderek ülkemizin kaderini belirleyecek ve gelecek on yıllarını şekillendirecek önemli bir seçim yapmış olacak.

Elazığ il genelinde pazar günü 411.019 kayıtlı seçmen 1582 sandıkta oy kullanacak. Merkez ilçede 305.354 seçmen bulunurken, Ağın’2.285,  Alacakaya’da 4.702’i Arıcak’ta 9.622i Baskil’de 10.050,  Karakoçan’da 20.043,  Keban’da 5.038,  Kovancılar ’da 26.140,  Maden’de 8. 433, Palu’da 13.082,  Sivrice’de 6.270 olmak üzere  toplam: 411.019 seçmen sandık başına gidecek.

 

OYUN BÜYÜK “OY”UN ÖNEMLİ

Vatandaşlar 24 Haziran seçimlerinin ülke kaderinin dönüm noktası olacak önemli bir karar aşaması olacağını belirterek bir oyun bile önemli olduğunu belirterek,  seçimlerin görünen yüzüyle Ak Parti ve rakipleri olan partiler arasında yapılan bir seçim değil, ülkemizi 15 Temmuzda yok etmeye çalışan zihniyetle PKK terör örgütünü kullanarak parçalamak çalışan güçlere destek veren küresel güçlerle milli iradenin seçimi olduğunu ifade ediyorlar.

 

VAR YA DA YOK OLMAK

Bu seçimin Türkiye’yi var etmekle yok etmek isteyenlerin karşı karşıya geldiği bir mücadele olduğunu ifade den vatandaşlar, Türkiye’yi tüm zenginlikleri ile var etmek ve daha ötelere taşımak isteyen Ak Parti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında millet ve milli irade olduğunu, karşı tarafta ise 15 Temmuz’da ülkenin bağımsızlığını ve demokrasisini askıya almak isteyeni, millî iradenin kalbi olan  meclise bomba atan, gezi olaylarını başından sonuna destekleyen, ülkeyi ekonomik olarak bitirmeye çalışıp kendilerine kul köle edecek küresel aktörlerin olduğunu ifade ediyorlar.

 

OYUNU SANDIK BOZACAK

Oyunun büyük, oyunun ciddi ve tehlikeli olduğunu ve  bu oyunun bozulacağı tek yerin  sandık olduğunu ifade eden vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  artık siyaset üstü ülkeyi batık bankalardan üç rakamlı enflasyonlardan ve kurtaran önemli bir lider olduğuna dikkat çekerek ülkeyi getirdiği nokta ile dünya ile yarışan bir konuma yükselten iradesi güçlü bir lider olarak kabul ediyorlar.

 

REİSE VE PARTİSİNE DESTEK

Son zamanlarda vatandaşta oluşan  “Reise oy,  partiye ders verelim” düşüncesi ve algı operasyonu neresinden baksanız bakın tam anlamıyla küresel bir tuzak olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, bu tuzağın, emperyalizm, dış müdahalelerle yıkamadığı Erdoğan’ı, Külliye’de eli-kolu bağlı bir cumhurbaşkanı  haline çevirme operasyonu olduğunu ifade ediyorlar.