FETÖ DAVASI PEŞLERİNİ BIRAKMIYOR

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2016 - 07:45, Güncelleme: 01.12.2016 - 07:45
 

FETÖ DAVASI PEŞLERİNİ BIRAKMIYOR

 Manisa’nın Turgutlu ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltında 3 kişi tutuklandı. 
Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta gözaltına alınan 5 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sağlık sektöründe taşeron firma çalışanlarından Ö.G., M.G., M.Ş.A., ve sağlık memuru oldukları öğrenilen M.P. ve A.Ş. adliyeye getirildi. Hakim karşısına çıkan M.G., A.Ş., ve M.Ş.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.P. ve Ö.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 Manisa’nın Turgutlu ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltında 3 kişi tutuklandı. 
Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta gözaltına alınan 5 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Sağlık sektöründe taşeron firma çalışanlarından Ö.G., M.G., M.Ş.A., ve sağlık memuru oldukları öğrenilen M.P. ve A.Ş. adliyeye getirildi. Hakim karşısına çıkan M.G., A.Ş., ve M.Ş.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.P. ve Ö.G. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.