Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

FETÖ davası ertelendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, aralarında eski emniyet müdür yardımcıları ve “emniyet imamı”nın da bulunduğu 43’ü tutuklu, 6’sı firari 64 sanığın yargılanmasına devam edildi.

 

TAHLİYELERİNİ TALEP ETTİLER

Kırıkkale Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmanın üçüncü celsesine, 43’ü tutuklu 58 sanık ile avukatları katıldı. Tanık ve müştekilerin ifadelerinin alınmasını tamamlayan mahkeme heyeti, tutuklu ve tutuksuz sanıklar ile avukatlarının savunmalarını aldı. Avukatlar, tutuklulukta geçen sürenin göz önünde bulundurularak, müvekkillerinin tahliye edilmesini istedi.

 

ADLİ KONTROL ŞARTLI SERBESTLİK

Cumhuriyet savcısının mütalaasını da alan mahkeme heyeti, tutuklu sanıklardan Ahmet T, Dursun K, Hamdi Y, Nejdet K, Oğuz A, Yusuf K, Fuat A, Hasan A. ile Seyfettin A’yı savunmalarındaki açıklamalar ve mevcut delil durumu, Hasan S, Mustafa A, Okan A, Tuncay D, Eyüp K, Hasan K, Hıdır T, Mehmet Y. ve Tamer K’yı da mazeretleri dolayısıyla tahliye etti. Tutuksuz sanıkların haftada iki gün olan adli kontrollerinin bir güne indirilmesine hükmeden mahkeme, dosyadaki eksiklerin tamamlanması için duruşmayı 27 Nisan’a erteledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x