Festivale Muhteşem Final

Festivale Muhteşem Final

Festivale Muhteşem Final

Bulgaristan Halk Oyunları, Giresun Belediyesi Halk Oyunları, Akçaabat Belediyesi Kız Halk Oyunları, Azerbaycan Halk Oyunları ve Akçaabat Folklor Derneği Halk Oyunları Gruplarının muhteşem gösterileriyle başlayan gece Akçaabatlı Sanatçılar Grubu Muharrem Gaydan, Hüseyin Serdar Birinci ve Sinan Yılmaz konserleriyle devam etti.

Festivale; Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve eşleri Yasemin Ekim, Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Ak Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Çelenk Sürmen, Akçaabat Belediyesi Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Özdemir ve Ali Güngör, Akçaabat Emniyet Müdürü Volkan Özeren, Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Ak Parti Akçaabat Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin, Ak Parti eski Milletvekili ve Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Ali Kemal Başaran, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Festival sponsorları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Sponsorlara Plaket Verildi

29. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali kapsamında, festival sponsor firmalara protokol üyelerince plaket takdim edildi.

 

Sinan Yılmaz Coşturdu

Bordo-Mavi gecede sahne alan Trabzonlu Sanatçı Sinan Yılmaz, Akçaabatlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Bordo-Mavi formasını alıp konsere gelen vatandaşlar eğlencenin doruklarına çıktı. Trabzonspor Marşlarıyla seyirciyi coşturan Sinan Yılmaz, birbirinden güzel şarkılarla da eğlenceye eğlence kattı. Seyirciler horona, kolbastıya, Karadeniz müziklerine ve Trabzon Spor Marşlarına doydu.

 

Havai fişek gösterisiyle renklenen gecede unutulmaz anlar yaşandı.

 

Festivalde konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, vatandaşları selamlayarak “Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Desteğini esirgemeyen sponsor firmalarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Kültür, sanat, turizm ve spor şehri olan Akçaabat’ımızda, herkese örnek olacak bir festival gerçekleştirdik. Bizler bu göreve geldiğimiz günden beri hizmetin her türlüsüne talip olduğumuzu belirmiştik. Kültür sanat etkinliklerimiz de buna dahildir. İmkanlarımız ölçüsünde etkinliklerimize de devam edeceğiz. Her zaman vatandaşlarımızın refahını düşünüyoruz. 3 gün devam eden ve festival boyunca bizleri yalnız bırakmayan milletvekillerimize, Geleneksel hale gelen Festivalimizin 25 yılında büyük emekleri olan Şefik Türkmen Başkanımıza, protokolün diğer üyelerine, festivalimiz boyunca muhteşem performans gösteren sunucumuz Bülent Mumcu’ya ve Akçaabatlılara teşekkür ediyorum.” Şeklinde konuştu.

 

29. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali Halk Danslarının Kaynaşma Merkezi Horonun Başkenti Akçaabat’ın uşaklarının muhteşem horon gösterisiyle sona erdi.

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler