Başkan Soğuk Ak Parti ilçe teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarla beraber tüm Ferizli’yi gezerek esnaflara ve vatandaşlara lokum dağıttı ve teşekkür etti.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ilçede yüzde 71,4 oranında evet oy çıkmasından dolayı memnun olduğunu ifade etti. Gece gündüz özveriyle çalışan tüm mahalleleri gezerek referandum bilgilendirme toplantıları düzenleyen Başkan Soğuk, Ak Parti ilçe teşkilat yönetimi, belediye meclis üyeleri ve muhtarların katılımıyla oluşturulan heyetle beraber tüm Ferizli’yi gezerek vatandaşlara lokum dağıtıp teşekkür ettiler.

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, ‘’16 Nisanda Tarihimizin en önemli seçimlerinden birini yaşadık. Aziz milletimiz kendi hür iradesini ortaya koyarak her zaman olduğu gibi yine en doğru kararı verdi. İlçe halkımız Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine yüzde 71,4 lük oy oranıyla evet dedi. İnşallah Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile çok hızlı kalkınan bir ilçe ve ülke olacağız. Ülkemizin aydınlık geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz. İlçemizde lokum tadında geçen bir seçimin ardından bugünde lokum dağıtıp verdikleri güçlü destekten dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Sandık başına giden, kendi hür iradesiyle oyunu evet yâda hayır kullanan tüm halkımıza tek tek teşekkür ederiz,’’ açıklamalarında bulundu.