Haberler

Star TV'nin Fenomen Dizisi Ufak Tefek Cinayetler, Sürprizlerle Ekranlara Veda Etti

Güncelleme:

Star TV'nin gerilim dizisi Ufak Tefek Cinayetler, 11 Aralık Salı akşamı ekrana gelen 45. bölümle final yaptı. Sürprizlerle dolu sahneleriyle ekranlara veda eden dizi, son bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.

Star TV'de yaklaşık 1,5 sezon yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler'in ekran macerası sürpriz bir finalle bitti.

Ufak Tefek Cinayetler final bölümünde, Şebnem Aksak Oya'yı boğmak istedi. Oya kendisini kurtarmaya çalışırken, Şebnem düştü ve başını sephaya çarparak öldü. Oya, Şebnem cinayetinden gözaltına alındı ve hapse girdi. Ancak daha sonra mahkemede, nefsi müdafaa gerekçesiyle Oya'nın beraatine karar verildi.

Star TV'nin Fenomen Dizisi Ufak Tefek Cinayetler, Sürprizlerle Ekranlara Veda Etti

ARZU'NUN KATİLİ BURCU ÇIKTI

Diğer yandan ise Emre Çelen ve Burcu Sonay sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. Ancak Arzu cinayetini çözen cinayet büro başkomiseri Kemal ve komiser yardımcısı Derya, düğün günü Burcu'yu cinayetten suçundan gözaltına aldı. Arzu'yu arabayla çarparak öldüren kişinin Burcu olduğu ortaya çıktı. Burcu gelinlikle polis otosuna bindirilirken, Emre ise kendisini bekleyeceğini söyledi.

Star TV'nin Fenomen Dizisi Ufak Tefek Cinayetler, Sürprizlerle Ekranlara Veda Etti

UFAK TEFEK CİNAYETLER'DE MUTLU SON!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 45 bölüm boyunca yaşanan cinayetler, entrikalara rağmen mutlu sonla bitti. Dizinin finalinde hapisten çıkan Oya ile Serhan görkemli bir düğünle evlendi. Pelin ve Taylan yeniden mutlu günlerine dönerken, Kerim ile Merve de aşklarını yaşamaya başladı. Merve Aksak eski kocası Serhan'ın düğününe sevgilisi Kerim'le katıldı.

Star TV'nin Fenomen Dizisi Ufak Tefek Cinayetler, Sürprizlerle Ekranlara Veda Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

MANAS:

BU DİZİ DEVAM ETMELİYDİ KONUSU İYİYDİ. NE ŞİMDİ OTURUP DİĞER SAÇMA DİZİLERE Mİ BAKALIM

12
8
yanıtYanıtla
Bitmeseydi:

Ağlamaklı dizilerin dışında çok kaliteli bir diziydi. Bi türkü tutturmuşlar Türk toplumun ahlak yapısı diye. Sanki çok ahlakımız vardıda diziler filmler bozudu. Şunu unutmayın. Senaristler ilah değildir olmayan birşeyi var edemezler. Yaşananları yazıp çiziyorlar. Bitmesine üzüldüm

16
3
yanıtYanıtla
PATULİKA:

Yok Merve nasıl serhanın düğününe gitmiş aman allahım ne büyük olay. Gündemde daha çok bu vardı napsın ayrılan çiftler birbirinimi yesin öldürsünmü sürekli savaşıp çocuklarını manyak mı yapsınlar bence yapılması gereken örnek bir davranış. Tabi olumsuzlugun içinde iyiyi bulmak bu ayrılma şart olmuş ise çifler arasında birlikte arkadaş kalmaları kadar daha güzel bir erdemlik olamaz. Finalde çok güzeldi mutlu sonlar. Güzel duygular.

16
2
yanıtYanıtla
deniz:

Merve sevgilisi ile değil kocası ile gitti, ikisi de sevdikileri insanlarla evlendiler mutlular üstelik bir çocukları var, düşmanca değil dostça ayrıldılar niye gitmesin düğüne

10
6
yanıtYanıtla
Balkabağı:

Böyle final yapacağınıza final yapmasaydiniz direk kesip bitirseydiniz çok daha iyiydi. İlk sezon gününü iple çektiğimiz diziyi finalde mide bulantısı ile izledik!

13
3
yanıtYanıtla
Hatice cengiz:

Oya dadının aramasıyla düğünü bırakıp sarmaşık sitesinden arkadaşının arabasına bindi.serhan oyayı ayşenin oturduğu masadakilere sorduğu halde görmedik dediler.orda hata var

yanıt1
yanıt0
Dürbünlü:

Topluma vakit kaybettiren lüzumsuz yapıtlar.

11
4
yanıtYanıtla
zaza:

5 para etmez dizi idi

3
9
yanıtYanıtla
BENCEBÖYLE:

gayet akıl oyunu olan ve ne çıkacağı belli olmayan sürükleyici bir diziydi sıradan bir dizi değil yani kötü yorum yapanlar izlememiştir diye tahmin ediyorum çünkü başta bende izlemiyordum ismi daha etkileyici olsaydı daha çok izleyici olurdu diye düşünüyorum yada karakterler biraz daha tutulan popüler aktörler olsaydı herkesin konuştuğu bir dizi olurdu

10
2
yanıtYanıtla
boş ver:

Oya yı bir türlü aptallıktan kurtaramadı dizi. son bölümde bile.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title