Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Fen’li Gençler Atalarının İzinde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

  1. Piyade Alayı şehitleri başta olmak üzere Çanakkale Şehitlerini anmak, onları yad etmek amacıyla Türkiye çapında eş zamanlı olarak “57. Alaya Vefa Yürüyüşü” gerçekleştirildi. Yürüyüşe Fen Lisesi katılarak dosta güven düşmana korku saldı.

 

ALAY YÜRÜYÜŞÜ

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizesiyle Kırıkkale’de düzenlenen yürüyüşe Fen Lisesi öğrencileri katıldı. Nur Camiden başlayan 57. Alay yürüyüşüne Okul Müdürü Nusret Kılıç, öğretmenler Adil Aytekin, Mustafa Türk, İlhan Çetinkaya, Recai Turgut, Hüseyin Özdaş, Hakan Özoğlu ve Ayfer Özbek ile öğrenciler katıldı.

 

ŞEHİTLER İÇİN DUA

Cemaatle kılınan sabah namazının ardından katılımcılara 57. Alayın sabah yediği yarma çorbası ikram edildi. Çorba ikramından sonra yürüyüş korteji oluşturuldu. Nur Camiinden başlayan yürüyüş Hürriyet Caddesi, Ankara caddesi, Zafer Caddesi ve 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanından sonra Nur Camiinde son buldu. İl Müftüsü Şahin Yıldırım şehitler için dua etti.

 

ECDAT UNUTULMADI

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ise tüm katılımcılara teşekkür etti. Kırıkkale Fen Lisesi öğrencileri daha sonra Millet Caddesi’ni takip ederek Bahşılı ilçesinde bulunan şehitliğe kadar yürüyüşünü devam ettirdi. Şehitlikte tüm şehitler için dualar etti. İstiklal Marşının okunması ile program son buldu. Kırıkkale Fen Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencileri o günü yad ederek ecdadını unutmadı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x