MENÜ

Fener'in boğası, Molde'yi yıkacak

Sarı-Lacivertliler'in Brezilyalı golcüsü, Molde maçına müthiş bir motivasyonla hazırlanıyor.

Fener'in boğası, Molde'yi yıkacak

Sarı-Lacivertliler’in Brezilyalı golcüsü, Molde maçına müthiş bir motivasyonla hazırlanıyor. Avrupa Ligi’nde eleme ve grup maçlarında toplam 5 gol atan Fernandao, Molde’yi de gözüne kestirdi.

Norveç ekibine ilk maçta 3-1 yenildiklerini hatırlatan Fernandao, “Bu kez her şey çok farklı olacak. Onlardan rövanşı alacağız. Biz bu grubun en güçlü takımıyız ve yerimiz olan zirveye çıkacağız” ifadelerini kullandı. Yıldız futbolcu, “Çok hırslıyım ve gol atmayı çok istiyorum” diye konuştu.

Yıldırım, Molde’ye gidemiyor

Başkan Yıldırım, Mersin İdmanyurdu deplasmanında takımı yalnız bırakmamış, kafileyle birlikte gidip, İstanbul’a dönmüştü. Aziz Yıldırım’ın Norveç’teki maçta da takımın yanında olması bekleniyordu. Ancak özel işleri nedeniyle başkanın Molde deplasmanına gidemeyeceği öğrenildi. Norveç yolculuğunda kafileye genel sekreter Mahmut Uslu ve bazı yöneticilerin eşlik etmeleri bekleniyor. Aziz Yıldırım’ın ise yolculuk öncesi futbolculara ve teknik heyete başarı dileklerinde bulunacağı kaydedildi.


Fenerbahçe'yi Norveç'te bekleyen tehlike!


Terraneo’dan mesaj var

Giuliano Terraneo, son günlerde basında çıkan “Fenerbahçe’den ayrılıyor” iddialarını net bir dille yalanladı. Her anını takımla iç içe geçirdiğine vurgu yapan İtalyan spor adamı, “Şu anda görevimin başındayım. Samandıra dahil olmak üzere her yerde takımla birlikteyim. Bu tür eleştiriler dünyanın her tarafında yapılır. Fakat ben görevimin başındayım. Takım, teknik kadro ve yönetim arasındaki diyaloğun en iyi şekilde sağlanması için çabalıyorum. Şu anda çok güzel bir hava yakaladık ve bunu devam ettireceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ