Fenerbahçe'den gündemi sarsacak transfer hamlesi! Kanarya, Mariano Diaz ve Kelechi Iheanacho'yu radarına aldı

Son dakika transfer haberleri... Mesut Özil'i renklerine bağlayarak transfer gündemini altüst eden Fenerbahçe'den flaş bir hamle daha geldi. Samatta, Ademi ve Cisse üçlüsünden beklenen verimi alamayan Sarı-Lacivertliler ara transferde de golcü takviyesini gündemine aldı. Portolu Marega'ya teklif yapan Fenerbahçe, Real Madrid’de süre bulamayan Mariano Diaz'ı da radarına aldı. Kanarya, eğer Mariano Diaz transferi gerçekleşmezse hemen Nijeryalı Iheanacho için kiralama önerisinde bulunacak.

Giriş Tarihi 23 Ocak 2021, 22:04 Güncelleme 23 Ocak 2021, 22:22
Fenerbahçe’den gündemi sarsacak transfer hamlesi! Kanarya, Mariano Diaz ve Kelechi Iheanacho’yu radarına aldı

İÇİNDEKİLER

Mesut Özil'i renklerine bağlayarak transfer gündemini altüst eden Fenerbahçe'den flaş bir hamle daha geldi.

MAREGA'YA TEKLİF YAPILDI
Samatta, Ademi ve Cisse üçlüsünden beklenen verimi alamayan Sarı-Lacivertliler ara transferde de golcü takviyesini gündemine aldı. Yeni sezon için Porto'nun forveti Moussa Marega'ya teklif yapan Fenerbahçe bir sürpriz daha yapmayı düşünüyor.

İKİ İSİM DAHA LİSTEDE
Teknik direktör Erol Bulut'un yönetimle yaptığı son görüşmede, "Cisse veya Ademi'yi gönderip forvet alalım" demesi sonrası düğmeye basıldı. Kalan kısa sürede forvet transferi için kolları sıvayan Fenerbahçe'nin menajerlerle yaptığı görüşmeler sonrası iki ismi listesine aldığı ortaya çıktı.

REAL MADRİDLİ MARİANO DİAZ
Sarı-Lacivertliler'in ilk hedefinin, Real Madrid'de süre alamayan Mariano Diaz olduğu belirlendi. Dominik asıllı İspanyol golcü bu sezon sadece 5 maçta 204 dakika sahada kalabildi. Yönetim 27 yaşındaki Diaz'ı sezon sonuna kadar kiralamak için Real Madrid'e teklif yapma kararı aldı.

B PLANI NİJERYALI IHEANACHO
Fenerbahçe, İspanyol devinden olumsuz yanıt gelmesi ihtimaline karşın B planını da hazırladı. Yönetimin, Premier Lig ekibi Leicester'da forma giyen Kelechi Iheanacho'yu da listesine aldığı öğrenildi.

Eğer Mariano Diaz transferi gerçekleşmezse hemen Nijeryalı Iheanacho için kiralama önerisi masaya yatırılacak.