Fenerbahçe’ye Samuel Osayi müjdesi: 48 saat içinde Türkiye'de olacak

Fenerbahçe’nin önümüzdeki sezondan itibaren 4 yıllık sözleşme imzaladığı Osayi-Samuel’in devre arasında Sarı-Lacivertli takıma katılacağı iddia edildi. İngiliz gazeteci Pete O'Rourke Twitter hesabından 48 saat içinde Türkiye’de olacağını duyurdu.

Giriş Tarihi 23 Ocak 2021, 15:08 Güncelleme 23 Ocak 2021, 15:08
Fenerbahçe’ye Samuel Osayi müjdesi: 48 saat içinde Türkiye’de olacak

İÇİNDEKİLER

Transferde hareketli günler geçiren Fenerbahçe, İngiliz ekibi QPR'la sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Bright Osayi-Samuel ile önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olmak üzere 4 yıllık anlaşma imzalamıştı.


ANLAŞMAYA VARILDI
Sezon sonu Osayi'yi bedelsiz bir şekilde kadrosuna katacak olan Fenerbahçe'nin QPR kulübü ile masaya oturduğu ve Nijeryalı kanat oyuncusunun devre arasında transfer edilmesi için anlaşmaya vardığı öne sürüldü.

48 SAAT İÇİNDE TÜRKİYE'DE OLACAK
İngiliz gazeteci Pete O'Rourke Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe'nin QPR ile Osayi için anlaşma sağladığını ve 23 yaşındaki kanat oyuncusunun, 48 saat içinde Türkiye'de olacağını duyurdu.

Piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan Osayi-Samuel, bu sezon QPR formasıyla Championship'te 3 maçta 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi.


BRİGHT OSAYİ-SAMUEL KİMDİR?
31 Aralık 1997'de, Nijerya'da bulunan Okija'da doğan Bright Osayi-Samuel, futbola Blackpool altyapısında başladı. 23 yaşındaki futbolcu her iki kanatta da görev yapabiliyor. Genç futbolcunun boyu ise 1.75.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN