Fenerbahçe'nin yeni uygulamalarına yoğun ilgi

01.06.2020 - 17:17 | Son Güncellenme: 01.06.2020 - 17:25

Fenerbahçe'nin yeni uygulamalarına yoğun ilgi

Koronavirüs salgını nedeniyle kulüplerin başta yayıncı kuruluş olmak üzere birçok kalemdeki gelirleri dururken; yeni gelir kalemi yaratmak isteyen Fenerbahçe'nin uygulamalarına taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

BARIŞ ŞEHİRLİOĞLU / AJANSSPOR

Yaşanan süreçten dolayı ödemeleri yapmakta güçlük çeken kulüpler yüzde 70 oranında ekonomik kayba uğradı. 12 Haziran'da başlayacak Süper Lig öncesi bu soruna çözüm arayan kulüpler alternatif planlar geliştirdi.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach dikkat çeken bir projeyi hayata geçirirken, taraftar fotoğraflarını tribünlere yerleştirme projesi ile Türk kulüplerine de örnek oldu.

Bu kulüplerden bir tanesi olan Fenerbahçe vakit kaybetmeden "Fenerbahçe sahada, taraftarı tribünde" uygulamasına başladı. Paket fiyatları kombine sahiplerine 99 TL, genel satış için ise 129 TL olarak belirlenirken, Fenerbahçe taraftarının projeye büyük ilgi gösterdiği öğrenildi.

Fenerbahçe'de pandemi sürecinde büyük ihtiyaç haline gelen maske üretimi yapıldı. Fenerbahçe lisanlı maskeler 24.95 TL'den satışa sunuldu. Taraftarların talepleri doğrultusunda sarı lacivertliler yeni maske modellerini iki gün sonra satışa çıkartacak.

Maskelere yoğun ilgi olduğu belirtilirken, ilk gün yaklaşık 10 bin adet maske satıldı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler