Fenerbahçeli futbolculardan Trabzonspor yorumu!

02.06.2020 - 08:40 | Son Güncellenme: 02.06.2020 - 09:10

Fenerbahçe, koronavirüs salgını sebebiyle verilen zorunlu aranın tamamlanmasıyla birlikte hedefine yürümek istiyor. Bu sezon Fenerbahçe'nin hedefi ne? Ziraat Türkiye Kupası için nasıl bir planları var?

Fenerbahçeli futbolculardan Trabzonspor yorumu!

Fenerbahçe, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak maçlar öncesinde Riva'da kamp gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli futbolcular, kalan maçlar için hedef belirledi. Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor. 

Tüm konsantrasyon kupada

Bu sezon ligde yaşadığı hayal kırıklığını bertaraf edebilmek için Fenerbahçe, tüm konsantrasyonunu Ziraat Türkiye Kupası’na verdi.

Fenerbahçe, rövanş maçı için umutlu

Trabzonspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında 2-0 geriye düşmesine rağmen son bölümlerde bir gol bulan Kadıköy ekibi, umudunu rövanşa taşıdı.

Futbolcular, kupa için iddialı konuşuyor

16 Haziran’daki rövanş maçı geçildiği takdirde finale yükselecek olan sarı-lacivertliler, tek hedefi olarak kupayı görüyor. Oyuncular da maç öncesi iddialı.

Fenerbahçeli futbolcular: "Sadece iki maçımız kaldı"

Riva’da kampta bulunan ve hazırlıklarını burada sürdüren sarı lacivertlilerde yapılan toplantılarda vurgu yapılan temel konu da bu... Sarı-lacivertliler, “Bu sezon sadece iki maçımız kaldı. Bunları alırsak sezonu kupayla tamamlarız” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe, 7. sırada yer alırsa Avrupa'ya gidemeyecek

Avrupa kupası için tek çare olarak kupayı gören ve ligde şu anda 7. sırada bulunan Fenerbahçe, kupayı kazanamaz ve ligi burada bitirirse Avrupa’ya gidemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler