Haberler

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Bayern Münih Göndermesi

Güncelleme:

Pazar günü Beşiktaş ile oynanacak derbiye özel bir klip hazırlayan Fenerbahçe, ezeli rakibine Bayern Münih göndermesinde bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 25 Şubat Pazar günün Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Vodafone Park'ta oynanacak derbi öncesi sarı-lacivertli ekip, ezeli rakibine hazırladığı video ile göndermede bulundu. Fenerbahçe, pazar günkü Beşiktaş derbisine özel hazırladığı videoda Bayern Münih'in gol sonrası statta çaldığı müziği kullandı.

BAYERN MUNIH BEŞİKTAŞ'I FARKLI GEÇTİ

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında sahasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 5-0 mağlup etmişti.

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Bayern Münih Göndermesi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

vatansever80:

beşiktaş bu ülkenin figüranıdır ama fb denen bir virüs varki türk futbolundaki tüm pisliklerin yuvasıdır

22
8
yanıtYanıtla
GARİBAN:

İŞTE ŞİKEBAHÇELİLERİN BU ÜLKEDE EN NEFRET EDİLEN TARAFTAR VE TAKIM OLMA SEBEBİ TAM DA BU. BİRLİK VE BERABERLİKTEN BİHABER OLMA VE BAŞKALRIYLA SÜREKLİ DALGA GEÇEN BENCİL OLMALARI. GENELLEME YAPMIYORUM YANLIŞ ANLAMAYIN AMA KİME SORARSANIZ SORUN FENERE BU ÜLKEDE ANTİPATİ ÇOK FAZLA

12
8
yanıtYanıtla
ŞampiyonCimbom:

bu ooooooooooo robin van persie şarkısı değil mi hani şu trilyonları kapıp kaçan feyenordda patır patır gol atan van persienin :d he bide 5iktaşa her golden sonrada çalmışlardı doğru

4
5
yanıtYanıtla
fbci:

Kesin sekiztaslılar tribünde olay çıkarır

6
3
yanıtYanıtla
Mehmet çeko:

VARDAR OVASI türküsü daha güzel değil mi?

6
3
yanıtYanıtla
Kadıköy street:

Bir Fenerbahçe li olarak sadece bana mı antipatik geliyor Volkan demirel. taraftarla, hakeme rakip oyuncuya herkezi bi tahrik etme peşinde.

5
0
yanıtYanıtla
dfrbm:

vardar sigma bu takimlari taniyan varmi

1
2
yanıtYanıtla
vardar ovası:

bir diyarbakırlı olarak bende vardar ovasını çalmasam

3
0
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Tinercinin biri benim ismimi kulaniyor inanmayin ben Fenerliyim

0
3
yanıtYanıtla
vardar ovası:

siğma 7 fenerbahçe 1 ve benfica 7 fenerbahçe 0 yada bayern munih 6 gs 0 ne demeli nereye saklayacaksınız bunları BEŞİKTAŞA laf etmeyin

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title