MENÜ

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi: Emre Belözoğlu...

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Geçen sezon yaptığı transferlerle taraftarı hayal kırıklığına uğratan yönetimin bu sezon hangi isimleri kadrosuna katacağı merak konusu... Fenerbahçe'de yaşanan son dakika transfer gelişmelerini muhabirimiz Yusuf Dursun, Fanatik TV'de aktardı.

Fenerbahçe'de Fenerbahçe'de yaşanan son dakika transfer gelişmelerini muhabirimiz Yusuf Dursun, Fanatik TV'de aktardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları son hızla devam ediyor. Geçen sezon yaptığı transferlerle taraftarı hayal kırıklığına uğratan yönetimin bu sezon hangi isimleri kadrosuna katacağı merak konusu...

Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları için UEFA'dan gelecek olan kararın önemine vurgu yapan Yusuf Dursun, "Önce Emre Belözoğlu'nı bitirdiler. Emre, Ali Koç'la görüştü ve görüşme olumlu geçti. Bildiğim kadarıyla birkaç gün içinde imza atacaktır." dedi.

Fenerbahçe'de uzun yıllar forma giyen Volkan Demirel'in takımdaki geleceğiyle ilgili de değerlendirme yapan Yusuf Dursun, "Volkan'ı ne arayan ne de soran var. Ersun Yanal, Volkan Demirel'in bir yıl daha oynamasından yana ama anladığım kadarıyla yönetim bu duruma sıcak bakmıyor" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ