Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Şimdi de...

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçede sakatlık şoku Şimdi de...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2018 08:56

Fenerbahçe'nin İsviçreli futbolcusu Michael Frey, Giresunspor maçının 25. dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemedi ve yerini Eljif Elmas'a bıraktı. Ligdeki kötü gidişe sakatlıklar eklenince, Sarı-Lacivertliler’de moraller bozuldu. Önce Ayew’in kırılan parmağı, sonrasında Valbuena’nın adalesinde zorlanma, dün de Frey’in sakatlığı can sıktı.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler’de Ayew, Valbuena’nın ardından Frey’in dünkü maçta sakatlanması herkesi endişeye sürükledi... Sezona iyi başlayamayan ve puan cetvelindeki yeriyle taraftarının büyük tepkisine neden olan Fenerbahçe’de gün geçtikçe, kriz bitmiyor. Kasımpaşa ile oynanan lig mücadelesinde sol arka üst adalesinde zorlanma tespit edilen ve sahalardan 2 hafta uzak kalacağı öğrenilen Valbuena’nın yerine dünkü Giresun maçında Michael Frey görev aldı. Fakat İsviçreli oyuncu, 25. dakikada sakatlandı. Teknik heyet, kendisini zorlamamak için kulübeye ‘beni değiştirin’ diyen Frey’i 1-2 dakika daha sahada tuttu. 24 yaşındaki futbolcu bu durum sonrası adeta sinir küpüne döndü ve kendisini yere bıraktı.

MR’ı çekilecek

27’de Fenerbahçe Teknik Direktörü Koeman, Frey’in yerine Eljif Elmas’ı sahaya sürdü. İsviçreli futbolcunun durumunun çekilecek MR sonrası netlik kazanacağı, fakat ciddi bir sakatlığı olabileceği öğrenildi. Öte yandan bir başka kanat oyuncusu Andre Ayew’in de parmağı kırılmış, formasını Barış almıştı. (Fanatik)

Haberin Devamı

Fenerbahçede sakatlık şoku Şimdi de...

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!