Haberler

Fenerbahçe'de Garry Rodrigues şoku! Oyuna devam edemedi

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Ankaragücü maçının 40. dakikasında sakatlanan Garry Rodrigues oyuna devam edemedi. Yıldız oyuncunun yerine Emre Belözoğlu oyuna dahil oldu.

Fenerbahçe Ankaragücü karşılaşmasına Altay, Ozan, Zanka, Rami, Dirar, Tolga, Gustavo, Deniz, Rodrigues, Kruse, Muriqi 11'i ile başladı. Ankaragücü, Origil'in 16. dakikada attığı golle 1-0 öne geçerken, Fenerbahçe'nin de cevabı 20. dakikada Zanka ile geldi.

OYUNA DEVAM EDEMEDİ

Karşılaşma 1-1 devam ederken, Fenerbahçe'nin kanat oyuncularından Rodrigues bir sakatlık geçirdi. 39. dakikada Rodrigues yedek kulübesine değişiklik işareti yaptı ve sekerek kenara geldikten sonra kendini yere bıraktı.

Maça devam edemeyen Rodrigues'in yerine ise 41. dakikada Emre Belözoğlu oyuna dahil oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Ankaragücü Fenerbahçe Altay Haberler

500

Yorumlar (7)

GiTTi GiTTi YiNE CULLSUZ FENEVGENELEV:

MiLYONCUKLARI SiMDi GARRY YASADI GEZ DOLAS AL PARANI LiG BiTTi CEK GiT HESABI:))

27
1
yanıtYanıtla
gladyatör vedat:

çokomel falcao ya verdiğiniz paraya 1000 tane kız kuran kursu açılırdı be . sen halen ne konuşuyorsun. adama sırf ınat olsun diye servet ödeyeceksiniz. en sonunda parasını ödeyemeyip göndereceksiniz. çünkü eziqsaray hep aynısını yapıyor.

yanıt0
yanıt1
Yaw he he:

Arena Korkusu

2
4
yanıtYanıtla
Tarihi unutma evlat:

unutulmamalıdır ki devlet destekli yaptırmış olduğunuz TT Arena stadınızda ilk mağlübiyetinizi FB li Selçuk Şahinin 40 metreden attığı füze ile 0-1 almıştınız. muZlera öylece bakakalmıştı :)

yanıt4
yanıt2
Adil..:

Futbolcularda böyle şeyler olur , bir sonraki maçda oynamak istemezse . . . . Bahaneee. . . . ?Bundan FB ye hayır gelmez. . . . !

1
3
yanıtYanıtla
Varsız fb:

Korktu

1
3
yanıtYanıtla
haydar:

fenerbahçeliyim ama yapılan en gereksiz transfer bu zırto gs maçında oynamamak için

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title