Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu müjdesi, takımla çalıştı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu müjdesi, takımla çalıştı

A Milli Takımımızın Arnavutluk ile oynadığı maçta sakatlanan ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı konuşulan Emre Belözoğlu sabahki antrenmanda takımla çalıştı.

18.10.2019 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak Fenerbahçe'de sabah gerçekleşen idmanda Emre Belözoğlu ve Max Kruse takımla çalıştı.

EMRE VE KRUSE TAKIMLA İDMANA ÇIKTI

Denizlispor hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'ye Arnavutluk maçının ardından kaburgasında kırık tespit edilen Emre ve kasığındaki ağrı nedeniyle özel programla çalışan Kruse'den müjdeli haber geldi. Sarı lacivertliler'de sakatlıkları bulunan ve hafta boyu yapılan idmanlarda yer almayan iki futbolcu, bu sabah gerçekleşen antrenmanda takımla çalıştı.

Yapılacak idmanla birlikte iki ismin durumu hakkında karar verilmesi bekleniyor. Ayrıca grip olan Harun Tekin'in de antrenmanda yer aldığı öğrenildi.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu müjdesi, takımla çalıştı
Fenerbahçe\'de Emre Belözoğlu müjdesi, takımla çalıştı

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu müjdesi, takımla çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Aşşağı köyden MEMO: cem garibogluu sabri sarıogluu laylaylaylaylay emre belezoglu 1 1 Yanıtla
  • Hakan: 40 yaşındaki adamdan medet umar hale gelmişler yazık gençlere önem vermek yerine sürekli sakatlanan adamı oynatiyolar 1 0 Yanıtla Fenerli: 40 yaşındaki adamdan iyisi yok ülkede milli takımdada oynuyor pasaportu başka bir ülkeden olsa dünya futboluna damga vururdu zidane gibi kaka gibi sen beğenme 1 0
  • lazkopat: fenerin en iyisi 40lık emre abi.varın gerisini siz hesaplayın.3 ay yok deseler 2hafta sonra oynuyo topçular ne iş.bunlar iksirlemi çalışıyo ya. 1 0 Yanıtla
  • hakan: daha 3 maç üst üste oynadığını görmedik... 0 0 Yanıtla
  • Ertaç: Nedir bu medyanın bu yıl Emre Belezoğlu merakı.Provakatör 0 0 Yanıtla

Advertisement