Fenerbahçe'de bir yıldız doğuyor...

21.01.2020 - 21:04 | Son Güncellenme: 21.01.2020 - 21:04

Fenerbahçe'de forma giyen Melih Bostan kim? Melih Bostan hangi takımda, kaç yaşında?

Harcama limitlerini aştığı için A takıma transfer yapamayan Fenerbahçe'nin altyapısındaki Melih Bostan, milli takım formasıyla yıldızlaşarak, gelecek için umut saçtı. Melih, Ege Kupası'nda şampiyon alan Türkiye'nin attığı 6 golün 4'üne imza attı.

Takım harcama limitlerini aştığı için yeni transferlere imza atamayan Fenerbahçe'nin altyapısında bir yıldız doğuyor. 16 yaşındaki Melih Bostan, milli formayla Ege Kupası'na damga vurdu.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 21. Mercedes-Benz Ege Kupası'nda Türkiye U16, şampiyon olurken, turnuvanın yıldızı Fenerbahçeli Melih Bostan oldu.

İzmir'de Altınordu Metin Oktay Yerleşkesi düzenlenen ve bugün oynanan finalle sona eren turnuvada Türkiye, finalde Kore Cumhuriyeti'ni 2-1 yenip mutlu sona ulaştı.

FİNALİN DE YILDIZI OLDU

U16 Milli Takımımız, Kore Cumhuriyeti'ni finalde 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu. Şampiyonluğu getiren golleri Melih Bostan kaydetti.
16 yaşındaki genç yetenek turnuvaya da damga vurdu. Türkiye'nin grupta oynadığı maçlarda İrlanda Cumhuriyeti ve Tanzanya'ya da 1'er gol atarak, toplamda 4 golle yıldızlaştı.

MAÇ BAŞINA BİR GOL ATTI

1,67 boyunda olan santrfor, sarı lacivertli kulubün altyapısına 2015'te Derincespor'dan geldi. Genç yetenek bugüne kadar tüm kategorilerde oynadığı 89 maçta 89 gol attı.

GRUP MAÇLARI

Türkiye-Kosova: 1-0
Türkiye-İrlanca Cumhuriyeti: 1-0
Tanzanya-Türkiye: 2-2
FİNAL MAÇI
Kore Cumhuriyeti-Türkiye: 1-2

(AJANSSPOR-ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler