FENERBAHÇE

Fenerbahçe’de başkanlık seçimi ne zaman?

Fenerbahçe tarihinde ilk kez başkanlık seçimi stadyumda yapılacak. 20 binin üzerinde üyenin oy kullanmasının beklendiği 3 Haziran’daki kongrenin kulüp tarihinin en çetin seçimi olacağı tahmin ediliyor.

Fenerbahçe’de başkanlık seçimi ne zaman?

Fenerbahçe'de tarihi kongreye 10 gün kalırken başkan adayları oy verecek 25 bin 600 kongre üyesine ulaşabilmek için inanılmaz bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Aziz Yıldırım ve Ali Koç adeta siyasetçiler gibi Türkiye'nin dört bir yanında mekik dokuyor…

Fenerbahçe’de camianın en güçlü iki ismi 3 Haziran'da yapılacak Olağan Genel Kurul'da başkan olabilmek için kıyasıya bir yarış içine girmiş durumdalar.Mevcut başkan Aziz Yıldırım ve Ali Koç tansiyonu her gün artan kongre sürecinde bütün kongre üyelerine ulaşabilmek ve kendilerine oy vermelerine ikna edebilmek için çok yoğun bir tempo sergiliyorlar. Seçiminde bugüne kadar Türkiye'de hiçbir spor kulübünde görülmemiş bir katılım sayısıyla gerçekleşecek olan kongrede tam 25 bin 600 kongre üyesi oy kullanma hakkına sahip olacak. Durum böyle olunca başkan adayları Aziz Yıldırım ve Ali Koç adeta siyasetçiler gibi sadece İstanbul'u değil bütün Türkiye'yi dolaşıyorlar.

GALATASARAY’I GÖLGEDE BIRAKTI : Bu yoğun temponun yanısıra iki başkan adayı İstanbul'da da 10'dan fazla buluşmalar gerçekleştirdi. İki başkan adayı farklı şehirlerde buluşmalarını seçime kadar sürdürecek ve gittikleri yer sayılarını arttıracaklar. Tüm bu tablo çerçevede aynı dönemde 4 başkan adayıyla seçime gidecek Galatasaray'ı her anlamda gölgede bırakan F.Bahçe, hem katılım sayısı, hem gündeme etkisi, hem de bütün ülkeye yayılan atmosferiyle ezeli rakibini gölgede bıraktı.

FENERBAHÇE’DE BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA : Fenerbahçe Kulübünün seçimli olağan genel kurul toplantısı 26-27 Mayıs’ta, çoğunluk sağlanamazsa 2-3 Haziran’da Ülker Stadı’nda yapılacak.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre,  toplantıya katılma hakkı olan üyelerin salt çoğunluğu sağlaması halinde, 26-27 Mayıs’ta kongre Ülker Stadı Fenerium Tribünü’nde olacak. Salt çoğunluk sağlanamaması durumunda genel kurul, 2-3 Haziran’da aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın toplanacak. Genel kurulda ilk gün 10.30’da başlayacak ve yönetim kurulu ile denetim kurulu faaliyet raporları okunacak. Başkanlık seçiminin yapılacağı ikinci gün ise oy verme işlemi saat 10.00’da başlayacak ve 17.00’ye kadar sürecek.

Fenerbahçe'nin Josef De Souza pişmanlığı

Yorumlar
TREND HABERLER