Fenerbahçeli Zanka, ülkesinin takımlarından Kopenhag ile görüşüyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Zanka, ülkesinin takımlarından Kopenhag ile görüşüyor

Transfer dönemine hızlı giren ve aynı gün içinde Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Filip Novak ile anlaşan Fenerbahçe'de ayrılık haberleri de gelmeye başladı. Danimarkalı stoper Zanka'nın ülkesinin takımlarından Kopenhag ile görüştüğü ifade edildi.

07.08.2020 11:23  Güncelleme: 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonda şampiyonluktan başka bir ihtimali düşünmeyen Fenerbahçe, bu doğrultuda transfer dönemine de hızlı girdi. Kulüp, aynı gün içinde Mert Hakan, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Filip Novak transferlerini açıklarken, gözler takımdan gönderilecek oyunculara çevrildi. Sarı lacivertlilerde büyük hayal kırıklığı yaratan Danimarkalı stoper Zanka'nın, ülkesinin takımlarından Kopenhag ile görüşmelere başladığı öğrenildi.

TAKIMDAN AYRILMAK ÜZERE

Kanarya'nın geçen sezon büyük umutlarla renklerine bağladığı ancak beklenen performansı sergileyemeyince Alman ekibi Fortuna Düsseldorf'a kiraladığı Zanka'nın takımdan ayrılmak üzere olduğu öğrenildi.

MAKUL BİR FİYATA GÖNDERİLECEK

TRT Spor'un haberine göre Danimarkalı stoper, ülkesinin takımlarından Kopenhag ile transfer görüşmelerine başladı. Tarafların anlaşması halinde Fenerbahçe'nin de makul bir bonservis bedeli karşılığında transfere izin vermesi bekleniyor.

Fenerbahçeli Zanka, ülkesinin takımlarından Kopenhag ile görüşüyor

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Zanka, ülkesinin takımlarından Kopenhag ile görüşüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Bülent Şaşar : Fark etmez şanlı urfa spor ile görüşse de fenerden iyi olduğunu anlamıştır herhalde 0 5 Yanıtla .....: Ne yiyip içiyon kızım sennn. 0 0
  • GÖKHAN : yazık günah o adama verilen paralara yazık ah ulan ah 3 1 Yanıtla
  • gurmeFB: BU HABERDE YILDIZ İSİM DİYE YAZAN UTANMIYORMU 1 0 Yanıtla
  • Y Y 1907: Gidişin olsunda gelişin olmasın 0 0 Yanıtla
  • Ali Ulvi: Vah vah vah FB kazmasız pardon Zankasız kümeye düşer bırakmasınlar ne olur gitme Zanka.Hiç gülesim yoktu hani ...Ya bunları topçu diye alan arkadaşı da yollasalar bari belki birlikte tandem ikili oluştururlar. 0 0 Yanıtla

Advertisement