Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupasında Ümraniyespor'a 1-0 Yenildi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupasında Ümraniyespor'a 1-0 Yenildi

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, Ümraniyespor'a 1-0 mağlup oldu. Fenerbahçe'de Eljif Elmas 47. dakikada kırmızı kart gördü.

17.01.2019 22:31  Güncelleme: 23:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadında Ümraniyespor'a konuk oldu. Karşılaşmayı Ümraniyespor 1-0 kazandı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü 82. dakikada Yasir Subaşı kaydetti.

Maçın 47. dakikasında Eljif Elmas, VAR incelemesinin ardından direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Ümraniyespor'un maçın 90+8. dakikasında Emircan Altıntaş ile bulduğu gol VAR kararı sonrası iptal oldu. Karşılaşmanın rövanşı 24 Ocak Perşembe günü Fenerbahçe Ülker Stadında oynanacak.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupasında Ümraniyespor'a 1-0 Yenildi
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupasında Ümraniyespor\'a 1-0 Yenildi

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupasında Ümraniyespor'a 1-0 Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (52)

  • Fenerli: Bizim için onemli olan lig, 17 de 17 yapacagız 7 20 Yanıtla Gsli: Bence de 17 de 17 mağlubiyet.Sonrada yallah kumeyeeee 15 3 Şimdi okuyacaklarınız gerçek ses kaydı: Aziz yıldırım: Alo! Ne yaptınız tarla yeşillendi mi? Eskişehirde rahatmıyız? İlhan eskşioğlu: rahatız başkanım çok rahatız 5 3 Şimdi okuyacağınız gerçek ifade: Şekip Mosturoğlu: Eskişehire para gittiğini duydum 3 2
  • Şahabettin: Denk güçlerin maçında beraberlik olur diyordum, kırmızı kart olunca Ümraniyespor zayıf rakibine acımadı 22 2 Yanıtla Bordo Mavi: genc fenevliler Biz sizin Babanızız 1 0 Bordo Mavi: Ali koç tesislere bu aezon için acil kadın doğum uzmanı transfer etmeli, bu sezon için şüphe çok gelen vurdu giden vurdu :) 1 0
  • amedli: tc ye kupa getirirse amedspor getirir 3 13 Yanıtla
  • eskişehirli: Yenal geldide ne oldu. Eski tas eski hamam. 15 0 Yanıtla
  • Rize: Cacık olmaz fb den 13 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement