MENÜ

Fenerbahçe Mesut Özil transferi | "Alex'i kovaladıkları gibi..."

Fenerbahçe transfer haberi | Mesut Özil için geri sayım başladı. Dünyaca ünlü yıldız için artık sadece resmi açıklamanın yapılması bekleniyor. Tivibu Spor'da yayınlanan Orta Nokta programında konuşan yazarımız Erman Özgür ve yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferindeki son gelişmeleri yorumladı.

Fenerbahçe Mesut Özil transfer bombasını patlatmak üzere... Dünyaca ünlü yıldız için artık sadece resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan Orta Nokta programında konuşan yazarımız Erman Özgür ve yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferindeki son gelişmeleri yorumladı.

Mesut Özil'in ne kadar sürede hazır olacağıyla ilgili soruyu yanıtlayan Erman Özgür, "En zor hazır olan oyuncular kilo problemi olanlardır. Mesut'un öyle bir problemi yok. Bizim ligimizin temposu Mesut'un oynadığı liglerden daha düşük olduğu için daha kolay hazır olacaktır. en kolay maç oynayarak kazanılır." dedi.

Mesut Özil'in 7 aydır oynamamasının yeteneğini etkilemeyeceğini vurgulayan Nihat Kahveci, "Mesut'un fizik olarak çok da hazır olmasına gerek yok. Ayağında top varken oynayan, etrafındakileri de oynatan bir oyuncu. Mesut'un oynadığı liglerde bire bir savunma yoktur. İspanya ve İngiltere'de alan savunması vardır. Ama Türkiye'de öyle değil. Mesut oynadığında onun üzerinde bir kişi olacak. Hürriyet vardı, Alex'i nasıl kovalıyordu... Yeni Hürriyet'ler çıkacak." dedi.

YORUM YAZ