Haberler

Fenerbahçe, Max Kruse ile anlaştı!

Güncelleme:

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir süredir peşinde olduğu Alman golcü Max Kruse ile el sıkıştı.

Fenerbahçe, golcü transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertli takım bir süredir transferi için uğraştığı Max Kruse ile her konuda anlaştı.

TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe, Max Kruse ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Golcü oyuncunun ne kadar ücret alacağı ise Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılacak açıklamadan sonra belli olacak.

GEÇEN SEZON 11 GOL ATTI

Geçtiğimiz sezon Bundesliga'da 31 maça çıkan Max Kruse, 11 gol 10 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Max Kruse Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

emilio:

yine çöpleri doldurmaya başladınız

20
16
yanıtYanıtla
Doğan:

Parayı vatandaş verdi. Ama bize soran yok.?? Seneye bir kampanya daha yapılır. Hazırlıklı olalım. Bu arada atkı, eldiven, forma, anahtarlık, bere vs satın alalım. Futbolcular arabalarını yenileyecek, eşleri ve kız arkadaşlarına lüx hediyeler alacaklar. Pamuk eller cebe.

23
6
yanıtYanıtla
1478:

Yardımı biz zenginler yapıyor siz pis fakirlerde çenenizi yoruyorsunuz

yanıt1
yanıt1
CEYHUR:

Ben alamanyadan yazıom bu futbolcu çok iyi alamanyada herkes korkar bundan hızlı kuvvetli ve bitirici türk ligi sallar bu topcu gol atar

20
8
yanıtYanıtla
rcb:

guizayı da alın tam olsun. . .

10
8
yanıtYanıtla
Türk Futbolu:

ilk transferi demişler Murat Sağlam değilmi ilk transfer yanlış biliyorsam aydınlatın.

7
6
yanıtYanıtla
Bukaça:

Hayırlı olsun yannız max golcü yani direk santrofor değil yanına tam bir santrofor lazım max atarda attırırda gomiz gibi bir santrofor lazım.iyi bir transfer vedatın daha iyi olmuş hali bir futbolcu şimdi nokta atış yapıp yanına süper bir meziyeti gol atmak olan bir santrofor lazım......

6
1
yanıtYanıtla
asd:

Geçtiğimiz sezon Bundesliga''da Werder Bremen forması ile 31 maça çıkan Max Kruse, 11 gol 10 asistlik performans sergiledi. Eksik yerini tamamladık BAKIN BURASI ÇOK ÖNEMLİ hangi takımdan fenere geliyor yazmıyorsunuz

4
1
yanıtYanıtla
futbol-ist:

Geçen yıl genç takımda her maç gol atmış bir genç yeteneğin var aga, şans vermeyen birde YANAL ın var, hayırlı olsun. . .

3
1
yanıtYanıtla
sasa:

aykut hoca Ahmethan ı 7 maç oynattı boş çıktı. Bizim gençlerin bi çoğu tutmuyor.

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title